Swiatek – Gauff, ponturi tenis finala Roland Garros, 04-06-2022  

Home » Swiatek – Gauff, ponturi tenis finala Roland Garros, 04-06-2022  

Sâmbătă este programată finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros, iar trofeul va fi disputat de către liderul mondial, Iga Swiatek și tânăra americancă, Cori Gauff. Partida este programată Philippe Chatrier și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe detalii de la finala Swiatek – Gauff, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Swiatek - Gauff

Iga Swiatek: Formă sportiv 

Iga Swiatek e aproape de a egala cea mai lungă serie de victorii consecutive din circuit. Record deținut de legendara jucătoare Serena Williams. Poloneza a ajuns în urma ultimului succes la 34 de victorii la rând și o victorie în această după-amiază ar avea dublă însemnătate. 

Un nou trofeu la Roland Garros, al doilea după titlul din 2020 și egalarea unui record în circuitul feminin, 35 de victorii consecutive! Jocul polonezei a fost la un nivel extrem de ridicat la Paris, liderul mondial neavând adversar pe durata turneului. Singurele momente mai dificile, au fost în tururile trei și patru, când Iga a avut nevoie de tie-break și prelungiri. 

Ultima victorie a fost la fel de categorică. Swiatek s-a impus în fața numărului 20 mondial, Daria Kasatkina, cedând doar trei!! game-uri! A fost un succes care a arătat încă o dată că Iga e cea mai în formă jucătoare a momentului și nimic nu pare să o oprească dintr-un nou titlu la Roland Garros.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Finala se anunță la îndemâna polonezei, dar adversara pare singura capabilă, în acest moment, să-i pună problemei liderului mondial. Dar Iga e extrem de motivată și dacă va continua jocul fără cusur, mă îndoiesc că tânăra americancă îi va putea sta în cale! 

Cori Gauff: Formă sportiv 

Cori Gauff a fost în mare formă la Roland Garros. Tânăra americancă a jucat bine pe toată durata sezonului de zgură din această primăvară, iar calificarea în finală e răsplata pentru jocul solid etalat. La 18 ani și două luni, Gauff e cea mai tânără finalistă la Paris, de la Maria Sharapova, în 2005. 

Gauff își merită cu prisosință locul în ultimul act de la Roland Garros. Chiar dacă adversarele întâlnite nu au fost la cel mai înalt nivel, jucătoarea din State a jucat un tenis foarte bun și s-a impus autoritar în fiecare partidă jucată. Cori a reușit performanța de a se califica în finală fără să cedeze vreun set! 

În meciul din semifinale, în fața altei revelații a turneului, Martina Trevisan, Gauff a etalat același solid . O victorie fără emoții, cu doar patru game-uri cedate și un procentaj de 74% de mingi câștigătoare pe primul serviciu. Un succes, care-i oferă un moral pe măsură înainte de prima sa finală din carieră. 

Disputa din ultimul act se anunță extrem de grea. Swiatek e cea mai în formă jucătoare din circuit, dar Gauff a jucat și ea bine, are un stil de joc agresiv, care se apropie cu cel al polonezei și ar putea ține ritmul, până la un punct. Nu ar fi exclus să vedem un set dus în prelungiri! 

Meciuri directe Swiatek – Gauff

De două ori s-au mai întâlnit cele două jucătoare, iar Swiatek s-a impus de fiecare dată! Ultima oară, anul acesta, la Miami, când poloneza a câștigat în minimum de seturi! 

Ponturi Pariuri Swiatek – Gauff

Scor corect 2-0 (victorie 2-0 la seturi Swiatek) cota 1,45 Superbet

Cred că Iga va încheia în stil de mare campioană ediția din acest an de la Roland Garros. Poloneza va bifa o dublă performanță cu un succes și e extrem de motivată. Gauff va încerca să mențină cât mai mult ritmul în fața liderului mondial, dar nu cred că poate să reziste până la final. Mizez pe un nou succes în minimum de seturi pentru Iga! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci – peste 17,5 cota 1,52 Unibet

Cred că un dublu 6-3 e mai mult decât plauzibil în această finală. Gauff poate ține ritmul până la un punct, iar Swiatek nu va forța decât cât va fi nevoie. Odată ce își va atinge obiectivul, cred că liderul mondial va juca strict la rezultat. Linia e una mică și cred că putem vedea fără mari probleme cel puțin 18 game-uri în finala de pe tabloul feminin de la Roland Garros! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status