Suedia – Algeria, Amical Internațional, 19 noiembrie 2022

Home » Suedia – Algeria, Amical Internațional, 19 noiembrie 2022

Suedia va primi vizita Algeriei în al doilea meci amical dintr-o serie de amicale jucate de echipele ce nu participă la campionatul mondial din Qatar, cu scopul de a-și pregăti tacticile de joc și de a testa diferite formule de joc în componența naționalelor. Meciul Suedia – Algeria se va juca pe stadionul Eleda din Malmo, sâmbătă 19 noiembrie, de la ora 21:30.

Sari direct la pont >>

Suedia – Algeria, Amical Internațional

Suedia

Reprezentativa Suediei vine în această partidă cu nevoia de a schimba lucruri în abordarea de joc după remiza încheiată cu scorul de 1-1 în fața Sloveniei în ultimul meci din Nations League.

Suedia a dezamăgit la ultima ediție de Nations League unde nu a reușit să încheie turneul într-o manieră pozitivă și a retrogradat într-o ligă inferioară.

Meciurile recente

Selecționala antrenată de Jan Olof Andersson a avut parte doar de dezamăgiri în ultima perioadă și rezultate ce lasă de dorit. În primul rând a pierdut barajul de calificare la campionatul mondial împotriva Poloniei, iar mai recent a reușit să obțină doar o victorie, o remiză și a fost învinsă de 4 ori în grupa 4 din Liga B a Ligii Națiunilor, încheind grupa pe ultimul loc și retrogradând în Liga C.

Obiectivul echipei

Obiectivul echipei conduse de Andersson cu aceste amicale jucate împotriva Mexicului și Algeriei este să refacă relațiile de joc între jucătorii echipei și să testeze diferite formule tactice pentru a vedea ce funcționează mai bine, toate cu scopul de a pregăti echipa pentru campania de calificare la campionatul European din 2024.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă:  Quaison, Kulusevski – Forsber, Olsson, Karlstrom, Claesson – Augustinsson, Hien, Lindelof, Andersson – Olsen

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Algeria

Algeria vine în acest meci după victoria recentă cu scorul de 1-0 obținută într-un meci amica împotriva Siriei.

Algerie dispută momentan o serie foarte lungă de meciuri amicale menită să-i țină în formă pe jucători deoarece și Algeria a ratat calificarea la campionatul mondial din acest an.

Meciurile recente

Algeria are o serie destul de lungă de meciuri amicale jucate, mai precis 11 la număr, toate câștigate de algerieni. Printre aceste amicale, Algeria a reușit să câștige și două meciuri din grupa de calificare la African Cup of Nations, însă probabil cea mai mare dezamăgire cu care s-a confruntat această națională a fost înfrângerea suferită în barajul de calificare pentru campionatul mondial împotriva Camerunului în ultimele secunde de joc din prelungiri.

Obiectivul echipei

Obiectivul naționalei Algeriei cu aceste meciuri amicale este să mențină echipa în formă și să-și dezvolte relațiile de joc întrucât meciurile din calificările pentru African Cup of Nations vor fi reluate doar în martie anul viitor.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (3-3-4) Tahar, Mahious, Bakir, Keddad – Mrezingue, Laouafi, Kendouci – Abdellaoui, Debbih, Belkhiter – Guendouz

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Meciurile directe Suedia – Algeria

Acesta va fi primul meci dintre cele două echipe și va fi o confruntare ce trebuie urmărită cu interen, întrucât Algeria pare să fie în formă bună iar Suedia dorește să-și schimbe complet tacticile de joc, iar cel mai probabil în acest meci vom vedea multe goluri.

Ponturi pentru pariuri Suedia – Algeria

Șansă dublă (Suedia sau Egal) cota 1.28 (Winmasters)

Ținând cont de faptul că acesta este un meci amical nu ne așteptă ca acestea să forțeze prea mult victoria, în special datorită faptului că nicio echipă nu dorește să-și accidenteze jucătorii în aceste meciuri fără miză, dar având în vedere faptul că acest meci se joacă în Suedia, vom miza pe șansă dublă cu victoria Suediei sau remiză.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.40 (Superbet)

Ținând cont de faptul că acest meci se joacă strict pentru pregătirea fizică a jucătorilor și pentru testarea diferitelor formule de joc, ne așteptăm că precauția defensivă să nu fie la cote prea mari în acest meci, iar de aceea considerăm că odata cu rotirea jucătorilor în diferite tactici impuse de antrenori vom avea parte de cel puțin 2 goluri marcate în această partidă.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status