Spartak Trnava – Newtown AFC, ponturi Conference League, 21-07-2022

Home » Spartak Trnava – Newtown AFC, ponturi Conference League, 21-07-2022

FC Spartak Trnava va întâlni echipa Newtown AFC în dubla manșă a turului 2 preliminar UEFA Europa Conference League în încercarea de a obține o victorie categorică și de a rezolva ecuația calificării încă din meciul tur. Meciul Spartak Trnava – Newtown AFC se va juca pe stadionul Anton Malatinsky din Trnava pe data de 21 iulie de la ora 21:30.

Sari direct la pont >>

Spartak Trnava – Newton AFC

FC Spartak Trnava

FC Spartak Trnava vine în această partidă în urma victorie obținute cu scorul de 2-0 în prima etapă din Fortuna Liga din acest sezon. Echipa antrenată de slovacul Michal Gasparik a pregătit acest sezon competițional cu un turneu intensiv de 6 meciuri disputate de echipa sa între 15 iunie – 8 iulie.

Drumul spre Europa Conference League

Echipa condusă de Gasparik a obșinut un loc în turul 2 preliminat al UEFA Europa Conference League datorită clasării pe poziția a 3-a în prima ligă din Slovacia la finalul sezonului trecut. Spartak Trnava a avut un total de 60 de puncte obținute în 32 de meciuri jucate, cu 36 de goluri marcate și 17 primite, dovedind astfel eficacitatea echipei chiar și cu puține goluri marcate.

Obiectiv

Obiectivul echipei din Slovacia pentru această partidă este să obțină o victorie categorică și să rezolve calificarea încă din acest meci, iar echipa dorește să ajugă de asemenea cât mai departe în Conference League în acest sezon.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Yusuf, Ristovski, Ivan – Stefanik, Savvidis, Prochazka – Mikovic, Stetina, Curma, Kostrna – Takac

Newtown AFC

Newtown A.F.C. vine în această partidă după ce a eliminat în turul 1 preliminar al Conference League la loviturile de departajare echipa HB Torshavn. Echipa antrenată de scoțianul Chris Hughes a disputat un singur meci de pregătire înaintea acestui sezon competițional, disputat împotriva echipei Linfield, așadar putem specula o oarecare lipsă de forma a echipei galeze.

Drumul spre Europa Conference League

Echipa din Țara Galilor a obținut un loc în turul 1 preliminar Conference League datorită clasării pe poziția a 3-a la finalul sezonului trecut în Cymbru Premier, iar în turul 2 a ajuns după ce a eliminat echipa Feroeză HB Torshavn.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Hughes pentru această partidă este să încerce să nu piardă meciul, deși realistic nu au mari șanse la calificarea în fazele următoare ale competiției.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (3-5-2) Robles, A. Williams – Mwandwe, Hughes, Cowans, Walker, C. Williams – Roberts, Sutton, Sears – Jones

Meciuri recente Spartak Trnava – Newtown AFC

Oaspeții acestui meci au avut doar 3 confurntări înainte acestei partide, în care au obținut un rezultat de egalitae, o victorie și o înfrângere, iar echipa gazdă a disputat 6 meciuri de pregătire și unul în campionat, din care două au fost victorii, patru rezultate de egalitate și o înfrângere.

Ponturi pariuri Spartak Trnava – Newtown AFC

1×2 & Total Goluri (Spartak Trnava și Peste 2.5) cota 1.67 (Superbet)

Având în vedere faptul că această partidă se joacă pe terenul echipei din Slovacia, și luând în considerare forma lor foarte bună și faptul că fizic sunt foarte bine pregătiți în urma cantonamentului, voi miza pe o victorie a echipei gazdă și cel puțin 3 goluri marcate.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Ambele echipe înscriu și Peste/ Sub (Nu și peste 2.5) cota 2.82 (Betano)

Ținând cont de faptul că Trnava este echipa gazdă și este clar favorita acestei partide, și având în vedere diferența clară de valoare dintre cele două echipe, voi miza pe faptul că doar Trnava va marca în acest meci și se vor înscrie cel puțin 3 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status