Sonego – Struff, ponturi tenis ATP Stuttgart, 08-06-2022 

Home » Sonego – Struff, ponturi tenis ATP Stuttgart, 08-06-2022 

Continuăm și seria pariurilor din tenis, iar pentru început trecem în revistă partida dintre italianul Lorenzo Sonego și germanul Jan-Lennard Struff, din cadrul turului secund a turneului de la ATP Stuttgart. Partida este a treia a zilei programată pe arena centrală și va începe după ora 16:00, ora României. Mai multe detalii despre Sonego –Struff, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sonego - Struff

Lorenzo Sonego: Formă sportiv 

Lorenzo Sonego a debutat cu dreptul pe suprafața verde. Italianul s-a impus în minimum de seturi în meciul din turul inaugural a turneului de la Stuttgart, contra francezului Benoit Paire. A fost 7-5, 6-2, la capătul unei partide ce a durat aproape o oră și 20 de minute.  

A fost un succes meritat pentru italian, care s-a acomodat rapid condițiilor de joc de pe suprafața verde. Serviciul, poate arma de bază a jucătorului peninsular nu a produs efectele scontate. Doar un singur as servit de către italian, iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de sub 70%.  

Însă chiar și în acest condiții, Sonego tot nu a avut emoții. E drept că și Paire a comis iar multe erori, dar acest aspect nu ia cu nimic din meritele victoriei italianului. Însă cu siguranță Sonego va mai crește nivelul jocului în următoarele partide. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Următorul adversar pare să fie la îndemână, dar Sonego nu va avea cea mai simplă misiune. Italianul va întâlni unul din favoriții gazdelor de la Stuttgart și nu ar fi exclus să vedem un meci cu game-uri derulate rapide. Sau cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break! 

Jan-Lennard Struff: Formă sportiv 

Jan-Lennard Struff a revenit în circuit după o pauză de mai bine de două luni și jumătate. Neamțul a participat ultima oară la turneul de la Miami, când se retrăgea din meciul cu Martinez, din turul inaugural a competiției din Florida. Accidentarea l-a făcut pe Struff să rateze întreg sezonul de zgură și participarea la al doilea Grand Slam al anului. 

Iarba e una din suprafețele favorite ale germanului. Mai ales că stilul de joc al lui Struff se pliază bine pe suprafața verde. În primul meci jucat de la revenirea în teren, Jan a avut de muncă în fața unui tenismen deloc rău. Din contră chiar. A fost o victorie muncită a neamțului, decisă în două seturi cu prelungiri și unul cu tie-break.  

Serviciul, arma de bază a jucătorului din Germania a fost foarte eficientă în disputa contra americanului. Nu mai puțin de 23 de ași serviți și un procentaj de reușită de 77% pe prima minge. Au fost și 9 șanse de break oferite, din care 6 salvate. Însă e clar că jocul neamțului va mai crește. 

Meciul cu Sonego din turul secund va fi mult mai dificil. Italianul joacă și el bine pe iarbă și va fi extrem de greu de câștigat împotriva serviciului acestuia. Dar dacă Struff va fi atent, cred că are șanse să trimită iar seturile în prelungiri sau tie-break, acolo unde orice e posibil. 

Meciuri directe Sonego – Struff

Va fi primul meci direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Sonego – Struff

1S TGP (9,5) (în primul meci se vor juca cel puțin 10 game-uri) cota 1,53 Superbet

Cred că meciul va fi unul disputat și echilibrat. Cu servicii foarte bine, cred că game-urile se vor derula extrem de rapid. Startul partidei va fi strâns și nu cred că vom avea parte de break-uri în primul set. Mizez cu încredere pe cel puțin 10 game-uri disputate.  

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci peste 21,5 cota 1,45 Betano

Cred că partida va fi asemănătoare cu cea din turul anterior disputată de Struff. Dacă își vor menține nivelul ridicat al serviciului, îmi este greu să cred că meciul va avea puține game-uri. Pe o suprafață așa rapidă cum e cea de la Stuttgart, game-urile vor curge rapid și sunt șanse mari să vedem cel puțin 22 de game-uri disputate. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status