Sonego – Paire, ponturi tenis ATP Stuttgart, 06-06-2022 

Home » Sonego – Paire, ponturi tenis ATP Stuttgart, 06-06-2022 

Săptămână aceasta debutează oficial noul sezon de iarbă. Primele competiții ATP programate pe suprafața verde sunt la Stuttgart, Germania și S-Hertogenbosch, Olanda. Noi vom încerca să venim cu cele mai bune pronosticuri de la cele două turnee, iar pentru început vom trece în revistă partida dintre italianul Lorenzo Sonego și francezul Benoit Paire, din cadrul turului inaugural de la ATP Stuttgart. Meciul este ultimul a zilei programat pe arena centrală și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe amănunte despre duelul Sonego – Paire, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sonego – Paire

Lorenzo Sonego: Formă sportiv 

Lorenzo Sonego vine după un sezon relativ bun pe suprafața roșie. Italianul s-a remarcat pe zgură, dar în ultimul sezon și jumătate și-a adaptat foarte bine jocul și pe suprafețe rapide. În special pe hard. Iarba e cea mai rapidă suprafață din circuit, iar italianul are câteva arme ce se pliază bine pe suprafața verde. 

Serviciul în primul rând e una din armele de bază ale italianului. Iar dacă va pune prima minge în teren, va fi greu de câștigat pe serviciul jucătorului din peninsulă. Dreapta sau reverul cu două mâini sunt alte arme, care-i pot aduce multe puncte jucătorului în vârstă de 27 de ani.  

Sezonul de iarbă este scurt și nu e mult timp pentru acomodarea pe suprafața verde. Anul trecut, Sonego a jucat bine la Wimbledon, ajungând până în turul patru, când a fost eliminat de către Roger Federer. E de așteptat ca italianul să aibă evoluții bune și în acest an pe iarbă.  

Meciul de debut pe suprafața verde nu va fi deloc ușor. Adversarul este un jucător extrem de imprevizibil, care poate pune multe probleme. Dar dacă Sonego va juca des cu prima minge, cred că are șanse bune la un debut cu dreptul în sezonul de iarbă! 

Benoit Paire: Formă sportiv 

Benoit Paire e unul din cei mai talentați jucători din circuit. Dar și unul din tenismenii cei mai inconstanți. Sau mai bine zis, imprevizibili. Francezul poate câștiga în fața unui jucător din top 30, dar la fel de bine poate ceda contra unui tenismen din afara top 100. 

Calitățile lui Benoit sunt indubitabile, iar atunci când se află într-o bună dispoziție de joc, francezul poate să se bată de la egal la egal cu mulți jucători buni din circuit. În ultima perioadă, forma nu a fost deloc bună pentru Paire. 

Francezul are doar un singur meci câștigat în ultimele 5 partide disputate. O victorie contra lui Ruusuvuori, în turul întâi la Geneva. De altfel, sezonul de zgură din această primăvară nu a fost deloc bun pentru Paire, cu doar trei succese înregistrate. 

Debutul pe suprafața verde se anunță greu. Dar așa cum vă ziceam, Paire e un jucător capabil de meciuri foarte bune, pe orice suprafață. Dacă nu va comite erori neforțate, cred că francezul poate chiar să se impună în primul său meci pe iarbă din acest sezon. 

Meciuri directe Sonego – Paire 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni. 

Ponturi pariuri Sonego – Paire 

Total game-uri meci – peste 20,5 cota 1,39 Betano

Cred că meciul va fi mai echilibrat decât o arată cotele. Ambii jucători dispun de servicii foarte bune, care se pliază foarte bine pe suprafața verde. Dacă nu va greși în stilul caracteristic, cred că Paire poate să țină aproape de Sonego. Și chiar să spere la victorie. Mizez pe un meci cu cel puțin 20 de game-uri disputate. 

1STGP(9,5) (total game-uri primul set- peste 9,5) cota 1,55 Superbet

Cred că startul meciului va fi unul echilibrat. Mai ales dacă ambii jucători vor servi bine. Paire și Sonego pot câștiga foarte ușor puncte dacă pun prima minge în teren, astfel că game-urile ar trebuie să se deruleze rapid. Mizez pe cel puțin 10 game-uri disputate în primul set a meciului Sonego – Paire! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status