Slovacia U 19 – Italia U 19, ponturi Campionatul European U19, 21-06-2022 

Home » Slovacia U 19 – Italia U 19, ponturi Campionatul European U19, 21-06-2022 

În această perioadă are loc Campionatul European U 19, găzduit de Slovacia. Noi ne-am îndreptat atenția și asupra acestei competiții și trecem în revistă meciul naționalei gazdă a turneului, Slovacia, contra uneia dintre favoritele întrecerii, Italia, din cadrul rundei a doua, din grupa A. Partida este programată în această seară, pe City Arena Trnava, din Trnava, cu începere de la ora 18:30. Mai multe detalii de la duelul Slovacia U 19 – Italia U 19, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Slovacia U 19 – Italia U 19

Slovacia U19: Formă echipă 

Slovacia participă la turneul final U 19 din acest an din postura de gazdă. Slovacii au disputat multe meciuri amicale în ultima perioadă, toate în vederea pregătirii turneului final. 

În primul meci jucat, naționala U 19 a Slovaciei a pierdut categoric, 0-5 partida cu reprezentativa Franței. A fost un eșec dur, e drept, în fața uneia dintre forțele Europei. Naționala gazdă nu a mișcat în această partidă. 

Franța a dominat de la un capăt la altul această dispută, având multe alte ocazii pe lângă golurile marcate. Doar două șuturi au avut slovacii, unul pe poartă și unul pe lângă, pe toată durata meciului. Diferența de valoare s-a simțit din plin! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu Italia, din runda a doua se anunță la fel de greu. Chiar dacă au avantajul propriului teren, slovacii vor avea mult de muncă pentru a ieși măcar cu fruntea sus din disputa cu naționala Italiei. 

Italia U 19: Formă echipă 

Italia a debutat cu dreptul la această ediție a turneului final U 19. Italienii s-au impus la limită, scor 2-1 în fața naționalei României. A fost un succes meritat pentru tinerii jucători ai Squadrei Azzurra. 

Italia a dominat meciul, având nu mai puțin de 19 șuturi spre poartă. România în schimb, nu a amenințat decât în câteva rânduri poarta lui Desplanches și a încasat gol la puținele șuturi trimise de tinerii tricolori pe spațul porții.  

Italia a câștigat grupa finală de calificare la turneul final U 19 din Slovacia. Italienii nu au fost învinși în cele trei partide de calificare. În grupă au mai făcut parte Finlanda, Belgia și Germania. Anterior, în prima fază a calificărilor, tinerii italieni nu au avut nici o emoție în a câștiga grupa! 

După succesul la limită cu România, Italia vizează un nou succes. Chiar dacă pleacă mare favorită, selecționata U 19 a Italiei nu se va lăsa păcălită de eșecul Slovaciei din primul meci și va aborda cu maximă concentrare disputa din runda a doua a Campionatului European U 19! 

Formații probabile Slovacia U 19 – Italia U 19

  • Slovacia U 19: Balaz; Kopasek, Luka, Kosa, Sikula; Oravec, Halabrin; Sauer, Gajdos, Misovic; Jambor
  • Italia U 19: Desplanches; Mulazzi, Ghilardi, Coppola, Giovane; Fabbian, Faticanti, Casadei; Volpato, Baldanzi; Ambrosino 

Meciuri directe Slovacia U 19 – Italia U 19

Cele mai recente meciuri între cele două naționale la acest nivel au fost în 2018 și 2019. În urma cu patru ani, Slovacia s-a impus cu 4-2, într-un amical, iar italienii au câștigat cu 3-0 disputa din urmă cu trei ani. 

Ponturi pariuri Slovacia U 19 – Italia U 19

Peste 2,5 (se marchează minim 3 meciuri) cota 1,53 Superbet

Cred că meciul va fi la discreția Italiei. Slovacia va încerca să marcheze, măcar pentru onoare, însă cu siguranță naționala oaspete va marca de cel puțin două ori. Mizăm pe un meci cu minimum trei reușite! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

2/2 (Italia conduce la pauză și câștigă partida) cota 1,65 Unibet

Cred că Italia nu va avea emoții în acest meci. Tinerii slovaci și-au arătat limitele în partida cu Franța și nu văd cum ar putea produce surpriza în disputa cu Italia. Mizez pe un succes clar al tinerilor jucători din Italia, care vor conduce la capătul primelor 45 de minute! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status