Sinner – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 27-06-2022 

Home » Sinner – Wawrinka, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 27-06-2022 

Un alt meci interesant din prima zi de la Wimbledon e confruntarea dintre favoritul 10 a competiției, italianul Jannik Sinner și fostul număr trei mondial, elvețianul Stan Wawrinka, din cadrul turului întâi. Meciul este al treilea a zilei programat pe arena cu numărul doi și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Sinner – Wawrinka, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sinner – Wawrinka

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner nu a jucat decât un singur meci pe suprafața verde în acest sezon. Săptămâna trecută, la Eastbourne, dar a pierdut disputa contra americanului Tommy Paul, în trei seturi. 

Nu a fost însă un meci slab făcut de italian. E drept, tenismenul în vârstă de 20 de ani se simte bine pe suprafețele rapide, în special hard, dar poate etala un joc la un nivel înalt și pe iarbă. Însă pe iarbă, de-a lungul carierei, nu are multe meciuri disputate.  

Anul trecut, italianul a fost eliminat încă din turul inaugural la Wimbledon, de către maghiarul Marton Fucsovics, la capătul unui meci de patru seturi. Oricum anul aceasta nu sunt punct de apărat, astfel că presiunea nu există din acest punct de vedere. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Debutul la ediția din acest an de la Wimbledon nu va fi cea mai ușoară. Numărul 10 mondial va da peste Wawrinka, un nume cu greutate în circuit, dar departe de forma de odinioară. Meciul se anunță însă mai mult decât spectaculos! 

Stan Wawrinka: Formă sportiv 

Stan Wawrinka încearcă să revină la un nivel de joc cât mai bun. După o pauză foarte lungă, de mai bine de un an de zile, elvețianul a reușit să facă câteva meciuri bune la revenire. La Roma, în cel de-al treilea masters pe suprafața roșie! 

Elvețianul a făcut tur trei în capitala Italiei, surprinzând cu victoriile din primele două runde, dar a cedat în fața lui Novak Djkovic, campionul de la Roma! În schimb, la Paris, acolo unde a triumfat în 2015 și a obținut zeci de victorii, Wawa nu a mai reușit să joace la un nivel bun. 

Elvețianul a fost învins în primul tur, după ce a avut 1-0 la seturi contra francezului Corentin Moutet. Pe iarbă, Stan a participat la un singur turneu. La Queen s, unde a făcut tur doi. După un prim meci foarte bun cu Tiafoe, elvețianul a cedat ușor în runda secundă contra americanului Tommy Paul. 

Wawrinka va avea un meci foarte greu la debutul de la ediția din acest an de la Wimbledon. Dar cu experiența de partea sa și dacă se va afla într-o bună dispoziție de joc, Wawa poate să evolueze bine și de ce nu, să spere chiar la un succes! 

Meciuri directe Sinner – Wawrinka 

De trei ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, iar Wawrinka s-a impus în ambele partide. Meciurile au avut loc în urmă cu trei sezoane, în 2019! 

Ponturi pariuri Sinner – Wawrinka  

Jannik Sinner H (-2,5) (victorie Sinner la cel puțin trei game-uri diferență) cota 1,53 Superbet

Sinner nu a jucat deloc rău cu Paul, dar lipsa eficienței l-a împiedicat să câștige partida. Italianul nu a fructificat șansele de break din debutul actului decisiv, iar Paul a fost mult mai pragmatic. Wawrinka a lăsat o impresie bună în meciul cu Tiafoe, dar ritmul de joc încă e la un nivel scăzut. Voi miza pe succesul numărul 10 mondial la Handicap de – 2,5 game-uri! 

Victorie Sinner la H –1,5 seturi – @1,65 Unibet  

Cred că italianul poate face diferența în momentele cheie ale partidei. Meciul nu va fi deloc ușor, cel puțin dacă Wawa va reuși să mențină un nivel ridicat al jocului. Însă e greu de crezut că elvețianul va putea fi constant, mai ales într-un meci de cel puțin trei seturi. Mizez că Sinner nu va ceda mai mult de un set în această partidă! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status