Sinner – Tsitsipas, Ponturi ATP Roma, 13-05-2022 

Home » Sinner – Tsitsipas, Ponturi ATP Roma, 13-05-2022 

Vineri sunt programate sferturile de finală de la ATP Roma, iar noi vom trece în revistă cele mai interesate partide. Pentru început vom vorbi despre confruntarea dintre unul din favoriții publicului din capitala Italiei, Jannik Sinner și numărul mondial, grecul Stefanos Tsitsipas. Meciul este programat al doilea a zilei pe Arena centrală și va începe după ora 13:30, ora României. Mai multe detalii despre meciul Sinner – Tsitsipas, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Sinner – Tsitsipas

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner a jucat foarte bine pe zgura de la Roma. Italianul a cedat un singur set în partidele disputate și are un moral foarte bun înainte de disputa contra favoritului 4 a competiției. Favoritul gazdelor și-a depășit performanța de săptămâna trecută de la Madrid. 

În capitala Spaniei, Sinner făcuse tur trei, fiind eliminat de Aliassime. Adversarii pe care Jannik i-a eliminat nu au fost cel mai puternici, dar nici nu au fost jucători ușor de învins pe zgură. Pedro Martinez, conaționalul Fabio Fognini și Filip Krajinovic au fost tenismenii pe care jucătorul în vârstă de 20 de ani i-a învins.  

Jocul tânărului italian a fost extrem de solid. Cu excepția setului cedat în partida cu Fognini, Sinner nu a avut emoții. Și-a mai cedat serviciul și în celelalte două partide, dar în general, Jannik a fost foarte sigur pe propriul serviciu. În ultima partidă, a servit 13 ași și a avut un procentaj de reușită de 82% pe prima minge. 

Meciul cu Tsitsipas e cel mai important test de la acest turneu pentru italian. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, cred că italianul, încurajat și de fani, poate face un meci bun și de ce nu, să realizeze chiar surpriza în această confruntare. 

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas e și el într-o formă foarte bună. Grecul vine după mai multe turnee în care a jucat bine, atingând cel puțin sferturile de finală. De fapt, în cele patru turnee pe zgură la care a participat în acest sezon, Stef a ajuns de fiecare dată în sferturi. 

La Monte Carlo are cel mai bun rezultat, după ce și-a apărat titlul cucerit anul trecut. A fost o victorie în fața lui Davidovich Fokina în ultimul act. La Barcelona a fost eliminat în sferturi de către campionul Carlos Alcaraz, în timp ce la Madrid, săptămâna trecută, a ajuns până în semifinale, fiind învins de către campionul din sezonul trecut, Alexander Zverev. 

Aici, parcursul a fost din nou bun. Dar parca grecul a avut ceva mai mult de muncă de această dată. Tsitsipas a cedat set în ambele partide jucate. E drept, adversarii au fost de top, Grigor Dimitrov și Karen Khachanov. În ultimul meci, contra rusului, Stef a revenit de la 0-1 la seturi, însă nu s-a pus cu adevărat problema învingătorului. 

Jocul grecului a fost bun, dar a avut unele scăpări. Partida din sferturi se anunță mai grea decât precedentele dispute, însă dacă Tsitsipas va juca la nivelul scontat, are toate șansele să avanseze pentru a doua oară la rând în semifinalele unui turneu masters. 

Meciuri directe Sinner – Tsitsipas 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este în favoarea grecului, 3-1. Ultimul meci direct a avut loc în acest an, la Australian Open, iar Stef s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Sinner – Tsitsipas 

TGP (20,5) ( în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) cota 1,48 Superbet

Cred că meciul va fi unul mai mult decât disputat. Sinner a jucat foarte bine și cu fanii în spate, își va juca șansa. Grecul a fost din nou solid, dar avut probleme, pe alocuri, în ambele meciuri disputate. Consider că partida va fi spectaculoasă, cu raliuri prelungite și în care vom vedea cel puțin 21 de game-uri disputate. 

Minimum un set câștigat de Sinner cota 1,65 Betano

Sinner a jucat foarte bine în fața propriilor fani. Italianul a etalat un joc solid și cred că poate face un meci cel puțin la fel e bun și contra grecului. Tsitsipas a cedat set în ambele meciuri jucate și dacă nu va fi atent, va avea o misiune mult mai grea decât în precedentele runde. Mizez pe cel puțin un set câștigat de favoritul gazdelor! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status