Sinner – Alcaraz, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 03-07-2022 

Home » Sinner – Alcaraz, Ponturi tenis ATP Wimbledon, 03-07-2022 

Suntem în cea de-a 7-a zi la Wimbledon, iar astăzi sunt programate primele meciuri din turul patru a competiției. Deschidem seria pronosticurilor cu disputa dintre italianul Jannik Sinner și spaniolul Carlos Alcaraz, din cadrul optimilor de finală de la All England Club. Meciul este programat al doilea a zilei pe Central și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre Sinner – Alcaraz, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Sinner – Alcaraz

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinnner e unul din cei mai buni sportivi din circuit. Italianul a avut un sezon bun și a reușit, cu mici excepții, să se ridice la nivelul scontat. Iarba era poate suprafața cu cele mai slabe rezultate pentru jucătorul în vârstă de 20 de ani. Dar asta pentru că Sinner are și puține meciuri jucate în carieră pe suprafața verde. 

Anul acesta însă, italianul și-a adaptat mult mai bine jocul pe iarbă. Deși a avut doar un singur meci disputat pe iarbă înainte de Wimbledon, la Eastbourne, Jannik a evoluat foarte bine la All England Club. Peninsularul a reușit pentru prima oară în carieră să se califice în turul patru pe iarba londoneză. 

Iar evoluțiile sale au fost mai mult decât solide. Doar două seturi a cedat Sinner în cele trei partide jucate. În meciul cu Ymer, din turul secund și cu Wawrinka în prima rundă. Dar s-a impus în minimum de seturi în fața lui Isner, unul din cei mai buni jucători pe iarbă. E drept, americanul a fost departe în acest sezon față de nivelul din urmă cu 3-4 ani. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Moralul italianului este foarte bun și abordează partida contra lui Alcaraz cu mare încredere. Doar că meciul din turul patru va fi mai mult decât dificil. Însă Sinner își va juca șansa și speră să câștige măcar un set în fața poate celui mai în formă jucător de la acest turneu. 

Carlos Alcaraz: Formă sportiv 

Carlos Alcaraz și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața verde. E drept, anul trecut a jucat foarte puțin, iar în 2020, când a făcut trecerea la seniori, sezonul de iarbă nu s-a desfășurat. Spaniolul nu a jucat în nici un turneu premergător celui de-al treilea Grand Slam al anului. 

Începutul a fost mai greu pentru italian. Alcaraz a avut nevoie de 5 seturi pentru a se impune în partida contra lui Struff din turul inaugural. A fost însă singurul meci cu emoții pentru iberic. A urmat apoi o victorie în minimum de seturi contra lui Griekspoor, un alt jucător solid pe iarbă. 

În fine, în ultimul meci, succesul a fost și mai categoric. În fața poate celui mai greu adversar, teoretic, de la acest turneu, Oscar Otte. Dar Alcaraz a jucat senzațional, a returnat multe din serviciile neamțului și s-a impus fără nici o emoție. 

Cel mai greu test va veni astăzi, în meciul contra lui Sinner. Italianul se poate dovedi un adversar pe măsură, dar consider că Alcaraz și-a adaptat foarte bine jocul pe suprafața verde. Și poate bifa al treilea sfert de finală din carieră la un Grand Slam! 

Meciuri directe Sinner – Alcaraz 

De două ori s-au mai întâlnit cei doi tenismeni, iar Carlito s-a impus de fiecare dată. Ultima oară, anul trecut, la Paris, când ibericul a câștigat în două seturi. 

Ponturi pariuri Sinner – Alcaraz 

Victorie Carlos Alcaraz Garfia cota 1,33 Superbet

Mizăm pe victoria simplă a spaniolului. Chiar dacă e o cotă mică, șansele de reușită sunt crescute. Cota a scăzut mult în ultimele ore, dar suntem de părere că spaniolul se va impune și în acest meci. Sinner nu va ceda ușor, dar Carlos este în acest moment jucătorul mai în formă! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Alcaraz la H –2,5 game-uri cota 1,45 Fortuna

Cred că jucătorul din Spania poate să câștige un set cu un break avans. Dar chiar și dacă s-ar impune în trei seturi cu tie-break, tot ar acoperi linia oferită. Diferența se va face la retur, acolo unde spaniolul excelează. Si este superior italianului. Mizăm pe o victorie la ibericului la H –2,5 game-uri

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status