Simon – Cilic, ponturi tenis Roland Garros, 28-05-2022 

Home » Simon – Cilic, ponturi tenis Roland Garros, 28-05-2022 

Continuăm seria pronosticurilor de la Roland Garros cu partida dintre unul din favoriții gazdelor, Gilles Simon și croatul Marin Cilic, din cadrul turului trei a competiției de la Paris. Meciul este al treilea a zilei programat pe Philippe Chatrier și va începe în jur de ora 16:00, ora României. Mai multe amănunte despre confruntarea Simon – Cilic, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Simon – Cilic

Gilles Simon: Formă sportiv 

Gilles Simon a evoluat foarte bine în primele două runde ale celui de-al doilea Grand Slam al anului. Veteranul franceza surprins cu victoria din primul tur, contra unuia dintre capii de serie a competiției, spaniolul Pablo Carreno-Busta, 3-2.  

A fost un succes important, dar evoluția a fost cea care a impresionat plăcut. Asta în condițiile în care Simon nu a jucat mult înainte de startul Openului francez și rezultatele au fost foarte slabe. Aici însă, și-a ridicat mult nivelul jocului. 

Și a adus aminte de acel Simon din vremurile bune, când se bătea de la egal la egal cu cei mai buni jucători din circuit. După succesul cu Busta, a venit o nouă victorie și aceasta mai puțin scontată, mai ales prin prisma scorului. Gilles a trecut în minimum de seturi de americanul Steve Johnson, cel care jucase bine în turul întâi. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Două victorii importante, care-i dau un moral excelent francezului înainte de duelul contra unui vechi rival din circuit. Cu fanii de pe Chatrier alături de el, Simon speră să mai furnizeze o surpriză și să se califice în turul patru a competiției. 

Marin Cilic: Formă sportiv 

Marin Cilic a fost în formă bună și foarte bună în această primăvară. Croatul, ajuns la aproape 34 de ani a etalat un tenis solid, iar rezultatele nu au fost deloc rele. Chiar dacă prezențele din fazele finale ale turneelor au lipsit. 

Asta pentru că și adversarii întâlniți au fost pe măsură. Zverev la Madrid, Garin la Roma sau Fritz la Monte Carlo. Au fost o parte dintre jucătorii care l-au învins pe croat la turneele menționate. Dar jocul nu a fost rău, iar asta s-a văzut și în primele runde de la Roland Garros. 

Croatul a trecut fără probleme de primele două partide. Un singur set a cedat Marin, în turul precedent, contra maghiarului Marton Fucsovics. Tot de un maghiar a trecut Cilic și în runda inaugurală, Attila Balazs. Doar trei game-uri a cedat croatul în meciul de debut de la ediția din acest an pe zgură pariziană. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Meciul din turul trei va fi mult mai greu. Chiar dacă pleacă mare favorit, conform calculelor hârtiei, cred că Marin va avea o misiune complicată în fața unui francez în formă și contra unui public efervescent!  

Meciuri directe Simon – Cilic

Cei doi jucători s-au întâlnit de 7 ori de-a lungul carierei, iar raportul este 6-1 în favoarea francezului! Ultima confruntare directă a avut loc cu mai bine de 4 ani în urmă, iar Gilles se impune cu 2-1 la seturi! 

Ponturi pariuri Simon – Cilic

TGP(32,5) (în meci se vor disputa cel puțin 33 de game-uri) cota 1,75 Superbet

Se anunță un meci mai disputat decât o arată cotele la prima vedere. Simon a jucat surprinzător de bine în primele două runde și a trecut de un cap de serie, Carreno-Busta și Johnson, alt jucător care a evoluat bine în primul tur. Cilic la rândul său a evoluat bine și a cedat doar un singur set. Croatul pleacă favorit, dar va avea de înfruntat un veteran care a fost în formă și va avea și fanii în spate. Mizez pe un meci cu el puțin 33 de game-uri disputate! 

Total seturi meci – peste 3,5 cota 1,91 Betano

Cred că Simon are forța să câștige cel puțin un set în fața uriașului din Croația. În trecut, francezul l-a dominat pe Cilic, dar acum situația e diferită. Însă contextul îl ajută pe Gilles, care va avea fanii alături de el. Mizez pe o partidă în care vom vedea cel puțin patru seturi!  

Ofertă specială pentru meciurile de la Roland Garros! 

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland Garros! Deschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status