Shelbourne – Finn Harps, Ponturi fotbal Premier Division, 08-07-2022 

Home » Shelbourne – Finn Harps, Ponturi fotbal Premier Division, 08-07-2022 

Oferta la fotbal în startul acestui week-end nu e deloc bogată, dar noi tot am găsit câteva evenimente interesante. Ne-am îndreptat atenția asupra meciului dintre Shelbourne și Finn Harps, din cadrul etapei cu numărul 23 din Premier Divison, Irlanda. Meciul este programat pe Tolka Park, din Dublin, cu începere de la ora 21:45. Mai multe detalii despre Shelbourne – Finn Harps, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Shelbourne - Finn Harps

Shelbourne: Formă sportiv 

Shelbourne nu a avut un sezon prea bun. Echipa e pe locul 7 după 21 de etape scurse. Cu 25 de puncte adunate, însă diferența față de locurile retrogradabile e una destul de liniștitoare, 13 puncte. 

Forma de moment însă e un modestă. Cu doar o victorie în ultimele 5 partide, trei eșecuri și o remiză. Ultimul succes a venit la finalul lunii mai, 2-0 cu ultima clasată, UC Dublin. A fost cea de-a 7-a victorie din acest sezon. La polul opus, Shelbourne are 10 eșecuri. 

Din care, două de la reluarea sezonului. 0-1 la Bohemians și 1-3 la Sligo Rovers. Echipa mai are o remiză după pauza competițională. 0-0 cu a doua clasată, Dundalk. Nici parcul de acasă nu este mai bun. Dar forma din ultimele partide e bună. Cu trei victorii, o remiză și un singur eșec. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Meciul cu penultima clasată nu va fi cel mai ușor. Chiar dacă pleacă cu prima șansă, Shelbourne va avea de luptat pentru un nou succes în campionat. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu puține reușite! 

Finn Harps: Formă echipă 

Finn Harps e penultima clasată în Premier Division. Echipa antrenată de Ollie Horgan traversează o formă extrem de slabă. Cu trei eșecuri și două remize în ultimele 5 partide din campionat. Cu 12 puncte adunate, Finn Harps e la doar trei lungimi distanță de ultimul loc, cel ce duce direct în liga secundă.  

Finn Harps are doar două victorii în cele 21 de partide jucate. Plus alte 6 remize și 13 eșecuri. Iar golaverajul este de asemenea, negativ. Cu doar 17 goluri marcate și 37 încasate. De la reluarea sezonului, trupa lui Horgan are două eșecuri și o remiză. 0-3 cu Sligo Rovers și 0-1 cu Shamrock Rovers. Și 2-2, acasă, cu locul patru din Premier Division, St.Patricks. 

În deplasare, parcursul este la fel de slab. Finn Harps e tot penultima și la acest capitol, cu 6 puncte câștigate. Doar un singur punct adunat în ultimele 5 etape. 2-2 la Derry City.  

Meciul din această etapă se anunță greu. Mai ales că parcursul din meciurile de pe terenuri străine e mai mult decât modest. însă Finn Harps va încerca să evolueze mai bine și de ce nu, să obțină chiar un rezultat pozitiv. 

Meciuri directe Shelbourne – Finn Harps

În ultimele partide disputate, primele două din acest sezon, Finn Harps s-a impus, surprinzător, de fiecare dată. 3-0 la Dublin și 1-0 acasă! 

Ponturi pariuri Shelbourne – Finn Harps

Interval goluri 2-4 (Minim 2, maxim 4 goluri) cota 1,65 Superbet

Finn Harps nu va ceda ușor în deplasarea de la Dublin. Dar îi va fi greu să obțină chiar și un punct. Shelbourne vizează un nou succes și caută și revanșa, după eșecurile din meciurile direct din acest sezon. Nu cred că golurile vor lipsi și mizez pe un număr total de reușite care să se încadreze în intervalul indicat! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Pauza sau Final 1 (Shelbourne conduce la pauza sau câștigă partida) cota 1,73 Fortuna

Formația gazdă vrea toate cele trei puncte. Dar meciul nu va fi simplu. Drept dovadă, că în precedentul meci de pe Tolka Park, Shelbourne a cedat cu 0-3. Cred că de această dată situația va fi diferită și voi miza că trupa din Dublin va conduce la pauză sau se va impune la capătul celor 90 de minute! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status