Shapovalov – Ruud, Ponturi ATP Roma, 13-05-2022 

Home » Shapovalov – Ruud, Ponturi ATP Roma, 13-05-2022 

Un alt meci interesant pe care îl trecem în revistă de la ultimul Masters 1000 pe zgură din acest sezon de confruntarea dintre canadianul Denis Shapovalov și norvegianul Casper Ruud, din cadrul celui de-al treilea sfert de finală de pe tabloul masculin al mastersului de la Roma. Meciul Shapovalov – Ruud este al treilea a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 16 00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariurile gândite, în cele ce urmează.  

Sari direct la pont >>

Shapovalov – Ruud

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov a furnizat surpriza competiției. Canadianul l-a eliminat pe unul din favoriții turneului, Rafa Nadal. A fost o victorie cu atât mai surprinzătoare, după ce Denis a revenit de la 0-1 la seturi în fața campionului iberic. 

Shapovalov a avut un parcurs bun la Roma. Deși a avut ceva de muncă în primele două runde, nimic nu anunța o victorie a canadianului. Mai ales la cum s-a desfășurat primul set. Nadal a câștigat la 1 primul act a partidei, fără să-i dea vreo șansă canadianului. Setul secund a fost însă mult mai bun pentru Denis, care s-a impus în prelungiri, 7-5.  

Iar în decisiv, deși Nadal a fost primul care a realizat break-ul, Shapovalov a reușit alte două break-uri și s-a impus la 2. Asta și pe fondul unui joc modest al ibericului cauzat de o accidentare. Acest aspect însă nu ia cu nimic din meritele unei victorii foarte importante până la urmă.  

Shapovalov va încerca să producă o nouă surpriză. Următorul adversar e un alt tenismen solid pe zgură, dar Denis are un moral foarte bun după victoria contra lui Nadal. Iar dacă va fi atent la serviciu, cred că jucătorul din Canada își va juca șansa. 

Casper Ruud: Formă sportiv  

Casper Ruud a ridicat nivelul în capitala Italiei. După un start de sezon pe zgură mai slab, norvegianul a arătat un joc mult mai bun la Roma. Unul aproape de nivelul scontat și la care ar trebui să se afle numărul 10 mondial.  

În primele turnee pe zgură din primăvară, norvegianul a jucat mult sub potențialul său. La Monte Carlo, Barcelona, Munich și Madrid, Casper a fost eliminat prematur din competiție. Doar la Barcelona ce a avut un parcurs mai bun, cu sferturi de finală. Dar jocul nu a fost cel așteptat. 

În capitala Italiei, Ruud a început mai greu. Norvegianul a cedat primul set în meciul cu Van de Zandschulp, dar apoi nu i-a mai dat nici o șansă olandezului. Iar în ultima partidă, contra unuia dintre jucătorii surpriză de la Roma, Jenson Brooksby, Casper a jucat și mai bine. Doar trei mingi de break oferite și un procentaj de reușită pe prima minge de 86% ! 

Meciul cu Shapovalov se anunță cel mai greu de la acest turneu, dar norvegianul pare să fie la un nivel mult mai ridicat. Dacă va juca cel puțin la fel ca în precedentele partide, cred că Ruud are șanse bune de a avansa în semifinale. 

Meciuri directe Shapovalov – Ruud

Singura confruntare directă între cei doi jucători a fost tot pe zgură, anul trecut, în finala de la Geneva, iar norvegianul s-a impus în minimum de seturi.  

Ponturi pariuri Shapovalov – Ruud

TGP (20,5) (în meci se vor juca cel puțin 21 de game-uri) cota 1,55 Superbet

Shapovalov a impresionat în seturile doi și trei contra lui Nadal. Dacă va reuși să mențină același ritm și contra lui Ruud, cred că meciul va fi mult mai echilibrat decât o arată cotele. Cred că se va merge cap la cap cu serviciile, cel puțin până la un punct. Mizăm pe un meci ce se va întinde pe cel puțin 21 de game-uri. 

Victorie Casper Ruud cota 1,44 Unibet

Ruud nu va avea o misiune ușoară împotriva canadianului. Nici la precendenta întâlnire directă nu a avut un meci ușor, dar tenisul norvegianului e mult mai bine adaptat la condițiile pe zgură. Shapovalov trebuie să mențină un nivel ridicat al tenisului toată partidă pentru a spera la victorie. Voi miza pe succesul lui Ruud, care poate face diferența în momentele cheie ale meciului! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status