Shapovalov – Paul, Ponturi tenis ATP Queen s, 14-06-2022 

Home » Shapovalov – Paul, Ponturi tenis ATP Queen s, 14-06-2022 

Un alt meci foarte interesant pe care-l analizăm e confruntarea dintre canadianul Denis Shapovalov și americanul Tommy Paul, din cadrul turului inaugural de la Queen’s Club Championships. Meciul este programat ultimul a zilei pe terenul numărul 1 și va începe după ora 19:00, ora României. Mai multe detalii despre disputa Shapovalov Paul, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Shapovalov – Paul

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov nu a avut un debut bun pe suprafața verde. Jocul nu a fost rău, dar canadianul a pierdut meciul din turul doi de la Stuttgart, în fața germanului Oscar Otte. Evident, a fost un meci extrem de strâns și decis la capătul a două seturi cu tie-break. 

Spun evident, pentru că așa cum am mai precizat, pe suprafața verde, în meciurile în care se întâlnesc jucători cu servicii bune și foarte bune, game-urile sunt într-un număr ridicat. Denis însă e un jucător care se simte bine pe iarbă. 

Anul trecut, Shapovalov a făcut semifinale la Wimbledon, cedând cu greu, în fața câștigătorului competiției, Novak Djokovic. Iar condițiile de joc îi priesc canadianului. Serviciul, dar și alte lovituri din arsenalul lui Denis se pliază excelent pe suprafața verde. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Debutul la ediția din acest an de la Halle nu va fi deloc simplu. Shapo îl va înfrunta pe Tommy Paul în turul întâi, iar meciul se anunță complicat. Dar canadianul are multe arme și dacă va juca la nivelul scontat, are toate șansele să avanseze în turul secund. 

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul e unul din jucătorii buni din circuit. Americanul a avut evoluții bune în acest an, în special pe hard, acolo unde rezultatele au fost pe măsură. E drept, Tommy nu a câștigat nici un titlu, dar parcursurile bune nu pot fi trecute cu vederea. 

Pe zgură rezultatele au fost cele mai slabe în acest an. Dar nu și evoluțiile. Chiar dacă a pierdut relativ rapid, în majoritatea turneelor la care a luat parte pe suprafața roșie, adversarii au fost buni sau erau în formă la momentul respectiv. De exp, la Roland Garros, Paul a cedat în turul inaugural în fața lui Garin, unul din cei mai solizi jucători pe zgură. 

Săptămâna trecută, la Hertogenbosch, Paul a fost eliminat tot în turul întâi, însă la capătul unui meci cu trei seturi cu tie-break. Jocul americanului se pliază bine pe suprafața verde, iar armele din arsenal îi aduc ușor puncte. 

Adversarul din primul tur de la Queen s este unul foarte solid. Tommy va avea nevoie în primul rând de un serviciu la cote înalte, dar și de celelalte arme pentru a putea ține ritmul cu jucătorul canadian. 

Meciuri directe Shapovalov – Paul

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul trecut, la Stockholm, iar americanul s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Shapovalov – Paul

TGP (21,5) (în meci se vor juca cel puțin 21,5 game-uri) cota 1,53 Superbet

Cred că meciul va fi unul disputat. Cu servicii foarte bune, cei doi jucători vor încerca să își câștige cât simplu game-urile pe propriul serviciu, iar la retur să profite de puținele șanse care se vor ivi. Mizez cu încredere pe cel puțin 21 de game-uri disputate în acest meci. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Denis Shapovalov cota 1,49 Unibet

Denis Shapovalov a cedat săptămâna trecută în două seturi cu tie-break, dar jocul nu a fost rău. Paul a pierdut identic și el primul meci din Olanda, astfel că și acest meci se anunță unul echilibrat. Dar cred că Shapo poate fi mai inspirat de această dată și voi miza pe victoria acestuia! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status