Shapovalov – Nakashima, Ponturi ATP Wimbledon, 30-06-2022 

Home » Shapovalov – Nakashima, Ponturi ATP Wimbledon, 30-06-2022 

Un alt meci foarte interesant din turul secund a turneului de la Wimbledon e confruntarea dintre canadianul Denis Shapovalov și americanul Brandon Nakashima. Disputa e ultima a zilei programată pe terenul cu numărul 12 și va începe în jur de ora 17:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Shapovalov Nakashima, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Shapovalov – Nakashima

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov e unul din cei mai buni jucători din circuit. Canadianul nu a mai fost însă într-o formă bună în ultima perioadă. Nici pe zgură și cu atât mai puțin pe iarbă. În cele patru partide disputate pe suprafața verde, Denis are trei eșecuri. 

Semifinalist anul trecut la All England Club, Denis nu a mai reușit să se ridice la un nivel ridicat anul acesta pe cea mai rapidă suprafață din circuit. Shapovalov a avut o misiune complicată și în turul inaugural a ediției din acest an de la Wimbledon. 

Shapo s-a impus în 5 seturi contra francezului Arthur Rinderknech. E drept, canadianul a cedat cele două seturi la tie-break, iar în decisiv, Denis s-a impus la 1. Victoria a fost una meritată, iar cifrele au arătat bine. Doar 6 șanse de break oferite, din care 5 salvate. Iar procentajul de reușită pe prima minge a fost de 86%! 

La BETANO te așteaptă O Lume Plină de Acțiune!
Deschide cont ACUM și alege-ți Bonusul de BUN VENIT!

Meciul din turul secund se anunță mai greu. Dar cu un moral bun după prima victorie pe iarbă din acest sezon, Shapo speră să ridice și mai mult nivelul jocului și să avanseze în turul trei a competiției! 

Brandon Nakashima: Formă sportiv 

Brandon Nakashima e un sportiv foarte talentat. În vârstă de 20 de ani, tânărul american și-a adaptat bine jocul pe suprafața verde, iar rezultatele nu au fost deloc rele în acest an. Doar trei eșecuri din cele 11 meciuri jucate pe iarbă sezonul acesta. 

Americanul are un sfert de finală la Hertogenbosch, dar și la Surbiton, în circuitul challenger. Plus alte evoluții bune, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite. În primul tur pe iarba londoneză, Brandon nu a avut mari emoții. 

Nakashima a trecut în patru seturi de unul din jucătorii veniți din calificări, Nicola Kuhn. A fost un succes relativ ușor. Cu excepția setului pierdut la tie-break, Brandon a controlat celelalte seturi și nu s-a pus problema victoriei. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

În meciul din turul secund misiunea va fi mult mai grea. Dar Nakashima își va juca șansa în fața favoritului 13 a competiției. Nu ar fi exclus să vedem mai mult de un set cu prelungiri sau tie-break! 

Meciuri directe Shapovalov – Nakashima 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Shapovalov – Nakashima

Total game-uri meci – peste 35,5 cota 1,47 Betano

Mă aștept să vedem un meci disputat. Ambii jucători servesc foarte bine și nu ar fie exclus să vedem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break. Americanul a fost într-o formă mult mai bună, dar Shapo e mai valoros. Mizez pe cel puțin 36 de game-uri disputate! 

1 (Victorie Denis Shapovalov) cota 1,65 Superbet

Denis Shapovalov a jucat bine în primul tur, chiar dacă a cedat două seturi. Canadianul a fost foarte solid la serviciu și a pierdut doar în tie-break. Nakashima e și el solid pe propriul serviciu, dar consider că Shapo poate face diferența în momentele cheie ale partidei! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status