Ruusuvuori – Medvedev, Ponturi ATP Astana, 06-10-2022 

Home » Ruusuvuori – Medvedev, Ponturi ATP Astana, 06-10-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre finlandezul Emil Ruusuvuori și fostul lider mondial, Daniil Medvedev, din cadrul turului secund al turneului de la ATP Astana, Kazakhstan. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 16:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Ruusuvuori – Medvedev, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ruusuvuori – Medvedev

Emil Ruusuvuori: Formă sportiv 

Emil Ruusuvuori e unul din jucătorii tineri al circuitului. Sigur, la 23 de ani, finlandezul nu e la cea mai fragedă vârstă, dar cu siguranță reprezintă viitorul în întrecerea mondială. Momentan, Emil e pe locul 53 ATP. 

Ruusuvuori nu e în cea mai bună formă. Până la participarea la competiția din Kazakhstan, finlandezul a fost eliminat prematur de la ultimele două turnee. Atât la Metz, Franța, cât și la Tel Aviv, Israel, Emil a părăsit competiția din turul secund. 

Aici, la întrecerea de la Astana, una puternică de altfel, Ruusuvuori a trecut foarte ușor în primul tur de campionul de săptămâna trecută de la Sofia, Marc Huesler. A fost un succes în minimum de seturi, 6-0, 6-2! 

Mult mai grea va fi misiunea din turul secund. Net mai dificilă chiar, pentru cp în fața sa se va afla fostul lider mondial. Dar cu moralul bun după victoria din turul inaugural, Ruusuvuori speră să iasă măcar cu fruntea sus din acest meci. 

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev a jucat foarte solid în primul tur. E adevărat, adversarul nu a fost deloc la un nivel ridicat, Albert Ramos-Vinolas, dar nu se poate lua nimic din meritele rusului. 

Rusul a fost lider mondial în acest an în două rânduri, dar a pierdut prima poziție odată cu eliminarea din optimi de la US Open. Daniil era campionul de anul trecut la New York și a pierdut cele 2000 de puncte cucerite. 

După eliminarea de la ultimul Grand Slam al anului, rusul a mai participat la un singur turneu, cel de la Metz. A fost însă o eliminare rapidă, încă din primul meci, în fața elvețianului Stan Wawrinka. 

Dacă primul meci a fost de încălzire, misiunea din turul secund va fi ceva mai dificilă. Diferența de valoare este însă mare și credem că fostul lider mondial va avansa, fără prea mari probleme, în sferturile de finală ale competiției! 

Meciuri directe Ruusuvuori – Medvedev 

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni! 

Ponturi pariuri Ruusuvuori – Medvedev 

Victorie Medvedev 2-0 la seturi cota 1,65 (Superbet)

Credem că rusul va controla acest meci. Diferența de valoare e una mare între cei doi jucători, iar acest aspect se va simți din plin și pe terenul de joc, dar și pe tabelă. Vom miza pe victoria în minimum de seturi a jucătorului rus! 

Total game-uri meci sub 22,5 cota 1,57 Unibet 

Suntem de părere că partida va fi una destul de scurtă. Break-urile nu vor lipsi de la acest meci, astfel că linia oferita poate acoperi o victorie cu 7-6, 6-3 sau 7-5, 6-4! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status