Rublev – Krajinovic, ponturi tenis ATP Roma, 10-05-2022

Home » Rublev – Krajinovic, ponturi tenis ATP Roma, 10-05-2022

Continuăm seria pariurilor din capitala Italiei, iar pentru început vom trece în revistă disputa dintre rusul Andrey Rublev și sârbul Filip Frajinovic, din cadrul turului secund de la Roma. Meciul este ultimul a zilei programat pe Grand Stand Arena și va începe după ora 20 00, ora României. Mai multe detalii despre confruntarea Rublev – Krajinovic, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Rublev – Krajinovic

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev vine după un turneu bun făcut în capitala Spaniei. Rusul a ajuns până în sferturi la Madrid, fiind eliminat după un meci de mare luptă de către grecul Stefanos Tsitsipas. Numărul 7 mondial a jucat bine, chiar dacă meciurile jucate s-au decis în urma unor rezultate mai strânse.  

Rusul se simte pe zgură, unde are și un turneu câștigat în acest sezon. În aprilie, la Belgrad, chiar acasă la Djokovic și într-o finală contra liderului mondial, Rublev s-a impus în fața lui Nole. A fost o finală dominată de către rus, care i-a administrat un 6-2 și un 6-0 liderului mondial. Dar a fost și un set cedat la tie-break de către Andrey. 

În primul masters pe zgură a anului, la Monte Carlo, Rublev nu a avut un parcurs lung. A fost eliminat în al doilea meci jucat de către italianul Jannik Sinner, la capătul unui meci de trei seturi. În capitala Italiei, Rublev va încerca să repete parcursul din Spania, dar nu va fi ușor. Mai ales că traseul este unul destul de greu. 

Primul adversar ieșit în cale e Krajinovic, jucător incomod pe zgură. Diferența de valoare între cei doi jucători e însă mare în acest moment, iar acest lucru ar trebui să se vadă și pe terenul de joc. Dacă va juca la nivelul său, Rublev ar trebui să acceadă fără emoții în turul următor. 

Filip Krajinovic: Formă sportiv 

Filip Krajinovic nu a avut un sezon prea bun până acum. In toate competițiile. Sârbul nu e un jucător rău, dar în 2022 nu a mai reușit să se ridice la nivelul potențialului său. Forma de moment nu e deloc bună. Filip a alternat meciurile bune cu cele mai puțin reușite, iar rezultatele au fost implicit și ele sub nivelul scontat.  

Săptămâna trecută în capitala Spaniei, Krajinovic a pierdut în două seturi în fața lui Isner, un jucător care nu excelează pe suprafața roșie. E drept, au fost două seturi strânse, dar nivelul jocului lui Filip nu a fost cel dorit de sârb. Nici înainte de turneul din Spania sârbul nu a reușit să fie la un nivel mai înalt. 

La turneul de la el acasă, Krajinovic a dezamăgit. Asta după ce trecuse în primul tur de Goffin, un jucător cu greutate din circuit. Filip a cedat în turul secund în fața lui Monteiro, un jucător modest. Aici, în capitala Italiei, Krajinovic a trecut în primul tur de Frances Tiafoe, un tenismen în formă în ultima perioadă. A fost un dublu 7-6, după ceva mai mult de două ore de joc. 

Meciul cu Rublev din turul secund se anunță mult mai greu. Chiar dacă e cotat cu șanse foarte mici la victorie, sârbul își va juca șansa. Dar are nevoie de un tenis mult mai bun și trebuie să fie extrem de concentrat, mai ales pe propriul serviciu! 

Meciuri directe Rublev – Krajinovic  

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este, surprinzător, egal, 2-2. În ultimul meci direct, în urmă cu doi ani, rusul s-a impus în minimum de seturi. 

Ponturi pariuri Rublev – Krajinovic 

2-0 (Rublev câștigă cu scorul de 2-0 la seturi) cota 1,57 Superbet

Rusul e jucătorul mult mai valoros la ora actuală. Krajinovic are și el calități, dar momentan evoluează la un nivel mult sub potențialul său. Sârbul a avut mult de muncă în primul tur și cred că în fața unui tenismen cu arme mult mai solide, nu va putea să țină ritmul. Mizez pe un succes în minimum de seturi a favoritului 6 a competiției. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Rublev la H-3,5 game-uri cota 1,45 Betano

Rublev e jucătorul mult mai în formă în acest moment. Rusul vine după turneul bun de la Madrid și cred că poate avea un parcurs solid și în capitala Italiei. Krajinovic a avut mult de muncă cu Tiafoe și dacă nu va crește ritmul, va avea de suferit. Merg pe o victorie la cel puțin patru game-uri diferență a jucătorului din Rusia. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status