Rublev – Delbonis, ponturi tenis Roland Garros, 26-05-2022

Home » Rublev – Delbonis, ponturi tenis Roland Garros, 26-05-2022

Continuăm seria pronosticurilor de astăzi de pe zgura pariziană cu meciul dintre rusul Andrey Rublev și argentinianul Federico Delbonis, din cadrul turului secund de la Roland Garros. Meciul este ultimul a zilei programat pe Arena Simonne Mathieu și va începe în jur de ora 18:00, ora României. Mai multe detalii despre duelul Delbonis – Rublev, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele ce urmează. 

Sari direct la pont >>

Rublev - Delbonis

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a avut ceva de muncă în turul inaugural de la ediția din acest an de la Roland Garros. Rusul s-a impus în patru seturi în fața sud-coreeanului Soonwoo Kwon, 6-7, 6-3, 6-2, 6-4. Nu s-a pus însă problema câștigătorului, scorul reflectând bine cele întâmplate pe teren. 

Dar la fel de adevărat e că jucătorul asiatic s-a ținut foarte bine în primul set, pe care l-a ți câștigat de altfel la tie-brek. Dar a fost genul de meci în care jucătorul mai slab cotat ține pasul doar până la un punct. Diferența de valoare s-a văzut din plin în următoarele seturi, când rusul nu i-a mai dat nici o șansă sud-coreeanului. 

Rublev a stat bine la serviciu. Rusul a servit 15 ași și a avut un procentaj de reușită cu prima minge de 78%. Doar 5 șanse de break a oferit Andrey, salvându-le pe toate. Și pe minge a doua a stat bine rusul, cu 60% procentaj de reușită! 

Iar jocul rusului nu a fost la cel mai înalt nivel. Dacă va crește și mai mult nivelul, cred că Rublev poate ajunge în fazele superioare ale competiției de la Paris. Însă pentru asta, Andrey trebuie să treacă mai întâi de Delbonis, un adversar ce se poate dovedi incomod.  

Federico Delbonis: Formă sportiv 

Federico Delbonis a trecut fără prea mari probleme în primul tur de la Roland Garros. Argentinianul l-a învins pe unul din favoriții publicului de la Paris, Adrian Mannarino. A fost o victorie în trei seturi pentru sud-american, 6-1, 7-6, 6-2, în două ore și 16 minute. 

Doar în actul secund s-a menținut un echilibru, când francezul a fost aproape de a câștiga setul. Mannarino a servit pentru a închide al doilea set, dar argentinianul a revenit și setul i-a revenit la tie-break tot sud-americanului. Cifrele din jocul lui Delbonis nu au fost însă cele mai bune. 

Doar 71% procentaj de reușită cu prima minge pentru argentinian, care a oferit și 9 mingi de break, din care 6 au fost salvate. Plus 5 duble greșeli. E clar că jocul lui Federico nu a fost cel mai bun și va avea nevoie de un tenis mult mai bun în turul următor. 

Asta pentru că adversarul din runda secundă e unul de top și net superior primului oponent. Delbonis va trebui să elimine multe din greșelile comise în primul meci pentru a ieși cu fruntea sus din confruntarea contra numărul 7 mondial.  

Meciuri directe Rublev – Delbonis

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători. Tot în cadrul unui Grand Slam, anul trecut la Wimbledon, iar rusul s-a impus în patru seturi.  

Ponturi pariuri Rublev – Delbonis

Scor corect 3-0 (victorie 3-0 la seturi Rublev) cota 1,82 Superbet

Cred că rusul poate avansa în turul următor fără să mai cedeze set. În primul meci, cu excepția setului cedat la tie-break, Rublev a controlat autoritar partida. Mă aștept ca rusul să fie dominant și în partida contra argentinianului și nu cred că va mai ceda set.  

Victorie Rublev la H (-5,5) game-uri cota 1,40 Betano

Mizez pe un succes clar al jucătorului din Rusia. Rublev a câștigat și primul meci la o diferență mare de game-uri, în condițiile în care adversarul nu a jucat deloc rău. Delbonis e cam la același nivel cu sud-coreeanul și cred că numărul 7 mondial va câștiga ce la puțin 6 game-uri diferență această partidă! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status