Rublev – Cilic, ponturi tenis Roland Garros, 01-06-2022

Home » Rublev – Cilic, ponturi tenis Roland Garros, 01-06-2022

Continuăm seria pronosticurilor de la Roland Garros cu sfertul trei de finală de pe tabloul masculin, meciul dintre rusul Andrey Rublev și croatul Marin Cilic. Partida este a treia a zilei programată pe Philippe Chatrier și va începe după ora 17 30, ora României. Mai multe detalii de la disputa Rublev – Cilic, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Rublev - Cilic

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev și-a egalat cea mai bună performanță pe zgura de la Paris. Rusul mai reușea în 2020 să atingă sferturile de finală ale competiției, dar acum vrea să depășească rezultatul și să obțină cea mai înaltă clasare la un turneu de Grand Slam. 

Rusul s-a mișcat bine în această primăvară pe suprafața roșie. Rublev a cucerit și un turneu, unul mic, ce-i drept, la Belgrad, dar într-o finală cu Novak Djokovic. Sigur, la Monte Carlo, Madrid și Roma, mastersurile de pe suprafața roșie, rezultatele nu au fost cele mai bune, însă evoluțile au fost destul de solide.  

Iar eșecurile au venit în fața unor adversari de calibru sau aflați în mare formă. Aici, pe zgura de la Paris, Rublev a reușit să joace bine, continuându-şi forma bună din această primăvară. Dar rusul a cedat set în fiecare meci jucat. Indiferent de numele adversarului. Delbonis, Kwoon, Garin și Sinner au fost adversarii pe care Rublev i-a eliminat. 

În ultimul meci, rusul e beneficiat de retragerea lui Sinner, la scorul de 1-1 la seturi. Meciul din sferturi se anunță poate la fel de greu ca ultima partidă, însă consider că Rublev are toate șansele să se impună în fața unui jucător pe care l-a mai învins cu multe ocazii.  

Marin Cilic: Formă sportiv  

Marin Cilic a jucat și el bine la ediția din acest an de la Roland Garros. Croatul și-a egalat de asemenea cea mai bună performanță de la Paris. Numărul 23 mondial a mai ajuns în două rânduri în această fază a competiției, 2017 și 2018. 

Jocul lui Cilic a fost bun și în celelalte turnee de pe suprafața roșie în acest an. Chiar dacă rezultatele nu au fost cele mai bune. Sau parcursurile nu au fost cele mai lungi. Marin a cedat în fața unor jucători de top sau în mare formă. Garin la Roma sau Zverev la Madrid.  

Aici a reușit un parcurs și mai solid. Un singur set a cedat croatul în meciurile jucate. Dacă victoriile din primele trei runde au fost logice, puțini se așteptau ca uriașul din Croația să câștige meciul cu Medvedev, din optimi. Cu atât mai puțin la maniera prin care s-a impus. Rusul nu a avut nici o șansă în fața lui Cilic, care a jucat senzațional. 

Greu de crezut că Marin își va putea menține nivelul și în partida din sferturi, dar croatul va avea nevoie de un joc asemănător. Rublev e un adversar solid și doar cu un tenis apropiat de cel din ultimul meci Cilic poate spera la victorie. 

Meciuri directe Rublev – Cilic

De 7 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar Rublev conduce autoritar raportul, 5-2! În ultimul meci însă, care a avut loc în acest an la Australian Open, Cilic s-a impus cu 3-1 la seturi! 

Ponturi pariuri Rublev – Cilic

Victorie Rublev cota 1,76 Unibet

Vom miza pe victoria lui Rublev. Chiar dacă a impresionat în ultimul meci, nu cred că Cilic va putea să mențină nivelul și în partida contra numărului 7 mondial. Rusul stă mai bine la multe capitole și chiar dacă nu va avea un meci ușor, cred că avansa în semifinalele competiției. 

Număr mingi de break câștigate de Rublev în primul set – peste 0,5 (speciale) cota 1,50 Superbet

Mizăm pe cel puțin un break realizat de către jucătorul rus în primul set al meciului. Cilic va trebui să servească impecabil pentru a-și menține game-urile pe serviciu. Rublev excelează la retur și dacă va fi atent pe mingea a doua, cred că se va impune cel puțin o dată pe serviciul advers în actul inaugural a meciului. 

Toate piețele, toate cotele, cele mai tari meciuri și
cele mai generoase oferte la Betano!

Betano te premiază cu ocazia turneului de la Roland GarrosDeschide cont în perioada 27 mai – 5 iunie, folosește la înregistrare codul RG50, efectuează o depunere de minimum 25 de lei și vei primi un FREE BET în valoare de 50 de lei exclusiv pentru meciurile de la Roland Garros! Nu mai aștepta! Intră în joc și profită de oferta BETANO!  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status