România – Bosnia, UEFA Nations League, 26-09-2022

Home » România – Bosnia, UEFA Nations League, 26-09-2022

În vară, echipa condusă de Edi Iordănescu a suferit o înfrângere pe care va avea șansa s-o rectifice astăzi: România va primi vizita reprezentativei Bosniei și Herțegovinei în ultima etapă din UEFA Nations League – Liga B, grupa 3, în speranța obținerii celor trei puncte pentru a se salva de la retrogradare. Meciul România – Bosnia se va juca pe stadionul Giulești – Valentin Stănescu din capitala României pe data de 26 septembrie de la ora 21:45

Sari direct la pont >>

România – Bosnia

România

România vine în acest meci după un parcurs dezastruos putem spune în Liga Națiunilor, în care nu a reușit altceva decât să-și dezamăgească suporterii, iar perspectivele pentru un viitor mai bun pentru tricolori sunt aproape nule.

România a remizat etapa trecută în deplasarea din Finlanda într-un meci ce poate va fi cel decisiv în privința retrogradării.

Poziție în clasament

Selecționata tricolorilor este pe ultimul loc in grupa, cu doar 4 puncte obținute in 5 meciuri jucate, având 2 goluri marcate si 7 primite.

Obiectiv

Obiectivul României pentru acest meci este să obțină victoria, deoarece doar printr-o victorie a tricolorilor și o înfrângere sau o remiză a finlandezilor Romania poate evita retrogradarea.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabila: (4-3-3) Man, Alibec, Sorescu – R. Marin, M. Marin, Tănase – Rațiu, Nedelcearu, Rus, Bancu – Radu

Plasează un pariu simplu de minim 50 de lei pe România – Bosnia la WinMasters și câștigă pariuri gratuite fără rulaj!

Bosnia și Herțegovina

Bosnia și Herțegovina vine în acest meci după victoria obținută în fața Muntenegrului pe teren propriu cu scorul de 1-0.

Prin această victorie Bosnia și Herțegovina și-a asigurat promovarea in Liga A din Liga Națiunilor, iar acest meci împotriva României este de așteptat să fie abordat într-un mod mai relaxat.

Poziție în clasament

Bosnia și Herțegovina este liderul grupei cu un total de 11 puncte după 5 meciuri jucate, având 7 goluri marcate și 4 primite, iar după victoria etapei trecute nu mai poate fi devansata în clasament.

Obiectiv

Bosnia și Herțegovina vine fără obiectiv real in acest meci, întrucât și-a îndeplinit deja obiectivul de a câștiga această grupă.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabila: (4-3-3) Stevanovic, Dzeko, Demirovic – Pjanic, Besic, Hadziahmetovic – Dedic, Hadzikadunic, Sanicanin, Kolasinac – Sehic

Meciuri directe România – Bosnia și Herțegovina

Singurul meci mai recent și deci mai relevant dintre cele două echipe a fost meciul disputat în luna iunie, în care România a fost învinsă cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri România – Bosnia și Herțegovina

Pauza sau Final (PsF 1) cota 1.90 (Superbet)

Având în vedere faptul că România are nevoie de victorie pentru a putea spera la calificare, și ținând cont de faptul că Bosnia și Herțegovina a câștigat deja această grupă și și-a asigurat promovarea, așadar probabil va aborda cu lejeritate acest meci, vom miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga România.

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.68 (Winmasters)

Uitând-ne la ultimul meci dintre cele două echipe, putem observa faptul că a fost un meci destul de închis cu doar un gol marcat. România a demonstrat faptul că nu are un atac foarte bun, deoarece a marcat doar 2 goluri în 5 meciuri, și ținând cont de faptul că Bosnia și Herțegovina nu va forța o victorie în acest meci, acest lucru datorită lipsei de obiectiv, vom miza pe faptul că în acest meci se vor marca maxim 2 goluri.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status