Richard Gasquet – Kamil Majchrzak, Ponturi ATP Geneva, 19-05-2022 

Home » Richard Gasquet – Kamil Majchrzak, Ponturi ATP Geneva, 19-05-2022 

Un prim meci pe care îl analizăm astăzi e confruntarea dintre francezul Richard Gasquet și polonezul Kamil Majchrzak, din cadrul sferturilor de finală de la ATP Geneva. Meciul este penultimul a zilei programat pe Arena centrală și va începe după ora 19 00, ora României. Mai multe detalii despre meciul Richard Gasquet – Kamil Majchrzak, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Richard Gasquet – Kamil Majchrzak

Richard Gasquet: Formă sportiv 

Richard Gasquet a jucat foarte bine în această săptămână la Geneva. Francezul a trecut de primele două runde fără să cedeze set, iar jucătorii nu au fost deloc slabi. John Millman și Daniil Medvedev. E drept, rusul a revenit pe terenul de joc după o pauză de peste o lună și jumătate. 

Însă jocul numărului doi mondial nu a fost deloc rău. Daniil a început mai greu partida, resimțind lipsa ritmului de joc, dar pe parcurs, Medvedev și-a reglat jocul și a luptat de le egal la egal cu Gasquet. În tie-break, Richard a fost mai inspirat și a obținut o victorie importantă, chiar dacă a fost în anumite condiții. 

Jocul francezului a fost însă foarte solid. Cu Millman, în turul întâi, a fost și mai dominant. Francezul nu a cedat decât patru game-uri. Iar reverul a mers excelent. Multe puncte câștigate de Gasquet cu lovitura de backhand.  

Meciul din sferturi pare să fie mai dificil, însă la cum a jucat francezul, am mare încredere că Richard poate să se impună și în partida contra lui Majchrzak. Nu ar fi exclus să vedem o nouă victorie în minimum de seturi a jucătorului din Hexagon! 

Kamil Majchrzak: Formă sportiv 

Kamil Majchrzak e un polonez în vârstă de 26 de ani. Kamil nu a impresionat de-a lungul carierei, deși în urmă cu 5-6 ani făcea parte din categoria jucătorilor promițători din circuit. Doar locul 81 pentru jucătorul din Polonia în acest moment. 

Iar cea mai bună clasare a fost poziția 75, obținută tot în acest an, la finalul lunii februarie. Polonezul a oscilat în partidele disputate pe zgură în acest sezon. Kamil are patru victorii în cele 7 meciuri jucate pe suprafața roșie în acest an. Din care două au fost la Geneva. 

În primele două runde, Majchrzak a cedat un singur set. În primul tur, contra kazahului Bublik. A surprins, cumva pe alocuri, succesul categoric în fața lui Cecchinato din turul precedent. Dar polonezul a profitat și de numeroasele greșeli comite de jucătorul italian. A fost însă o victorie pe deplin meritată. 

Partida din sferturi se anunță mai grea, mult mai grea. Adversarul e un jucător extrem de experimentat, dar Kamil își va juca șansa. Polonezul vrea să iasă cel puțin cu fruntea sus din partida contra jucătorului francez. 

Meciuri directe Richard Gasquet – Kamil Majchrzak

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Richard Gasquet – Kamil Majchrzak

1 solist (victorie Richard Gasquet) cota 1,87 Superbet

Cred că francezul se va califica în semifinale. Mi-a plăcut mult jocul lui Gasquet în primele două runde și am încredere că jocul său va fi cel puțin la același nivel și în partida din sferturi. Majchrzak nu a evoluat rău, dar francezul e la alt nivel față de primii adversari învinși. Mizez pe succesul jucătorului din Hexagon! 

Victorie Gasquet la H(-1,5) cota 1.91 Betano

Cred că Richard poate controla această partidă. Jocul francezului a fost dominant în partidele anterioare și consider că poate domina și meciul contra polonezului. Majchrzak va încerca să țină ritmul cu francezul, dar doar până la un punct. Mizez pe un succes la cel puțin 2 game-uri diferență pentru Gasquet! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status