Richard Gasquet – Joao Sousa, Ponturi ATP Geneva, 19-05-2022 

Home » Richard Gasquet – Joao Sousa, Ponturi ATP Geneva, 19-05-2022 

Astăzi sunt programate semifinalele la ultimele două turnee pregătitoare înainte de Roland Garros. Mai întâi trecem în revistă meciul dintre Richard Gasquet și Joao Sousa, din cadrul celei de-a doua semifinală de la Geneva. Partida este programată a treia a zilei pe Arena centrală și va începe în jurul orei 17:00. Mai multe detalii despre meciul Richard Gasquet – Joao Sousa, dar și pariurile găsite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Richard Gasquet  - Joao Sousa

Richard Gasquet: Formă sportiv

Richard Gasquet a jucat la un nivel extrem de ridicat în Elveția. Francezul a etalat un joc cel puțin de top 30 și a arătat că încă nu și-a spus ultimul cuvânt în tenis. E drept, inconstanța l-a cam afectat în ultima perioadă, ultimii ani chiar, însă când fizic se simte bine, Gasquet e la un nivel foarte ridicat. 

Exact cum s-a întâmplat și la Geneva. Nici un set cedat de către Richard în cele trei partide jucate pe zgura din Elveția. Iar adversarii nu au fost slabi. Unul din ei, Daniil Medvedev, numărul doi mondial nu a emis multe pretenții. E adevărat că rusul a venit după o pauză destul de lungă, din cauza unei accidentări. 

În ultima partidă, contra lui Kamil Majchrzak, francezul a jucat la fel de solid. O singură minge de break a oferit Richard și a avut un procent de reușită pe prima minge de 95 %!! Asta în condițiile în care frecvența pe primul serviciu a fost de doar 42 %.  

O evoluție foarte bună pentru Gasquet, care dacă va repeta jocul și în partida din semifinale, sunt șanse mari să se califice în prima sa finală ATP din acest sezon. Nu va fi chiar ușor contra lui Sousa, dar francezul are toate atuurile pentru a se impune! 

Joao Sousa: Formă sportiv 

Joao Sousa a făcut și el un turneu bun la Geneva. Portughezul a jucat ca în vremurile sale bune, când reușea să se bată de la egal la egal cu jucătorii de top din circuit. Dacă victoria cu Basilashvili, din optimi, a fost surprinzătoare, Joao a confirmat succesul contra gruzinului cu încă o prestație solidă. 

A fost încă o victorie în minimum de seturi pentru portughez, a treia din acest turneu. Sousa s-a impus în ultimul meci contra bielorusului Egor Gerasimov, cu un dublu 7-5. A fost însă o victorie muncită, în fața unui tenismen solid, chiar și pe zgură.  

Sousa nu a avut nici un as, față de cei 8 serviți în partida cu Basilashvili. Și a oferit 6 mingi de break, din care doar două au fost salvate. Dar a fost eficient pe mingea a doua a bielorusului, câștigând 58% din puncte.  

După cele trei victorii în minimum de seturi, Joao are un moral foarte bun. Portughezul speră să facă un mei bun și în semifinale, dar adversarul se anunță mult mai dificil. Dar Sousa își va juca șansa în fața lui Gasquet! 

Meciuri directe Richard Gasquet – Joao Sousa 

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători! 

Ponturi pariuri Richard Gasquet – Joao Sousa 

1 solist ( victorie Richard Gasquet) cota 1,45 Superbet

La cum a jucat până acum francezul, am mare încredere că se va impune și în partida din semifinale. Sousa nu va ceda ușor, dar Gasquet are mult mai multe arme. Mizez pe succesul jucătorului din Hexagon, la o cotă decentă oferită de către cei de la Superbet. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Gasquet la H –1,5 game-uri cota 1,53 Betano

Am ales victoria lui Gasquet la un handicap minim. Consider că jucătorul francez a fost mult mai în formă, iar jocul său este unul superior adversarului din semifinale. Chiar dacă nu a cedat set, portughezul a avut mult de muncă în meciul cu Ivashka. Mizez pe victoria la cel puțin două game-uri diferență al lui Richard! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status