Ramos-Vinolas – Paul, Ponturi Pariuri ATP Roma, 09-05-2022 

Home » Ramos-Vinolas – Paul, Ponturi Pariuri ATP Roma, 09-05-2022 

Duminică a debutat și ultimul turneu masters pe zgură al anului, ATP Roma. Vor fi întreceri atât pe tabloul masculin, cât și pe cel feminin în capitala Italiei, iar noi vom veni zilnic, cu cele mai interesante partide de la Foro Italico. Luni avem programate 14 partide pe tabloul masculin, iar mai întâi vom trece în revistă disputa dintre ibericul Albert Ramos-Vinolas și americanul Tommy Paul, din cadrul turului inaugural a competiției. Meciul este penultimul a zilei programat pe terenul 2 și va începe după ora 15:30, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Ramos-Vinolas – Paul

Albert Ramos-Vinolas: Formă sportiv 

Albert Ramos-Vinolas e unul din cei mai experimentați jucători din circuit. Ajuns la 34 de ani, ibericul încă etalează un joc solid, în special pe zgură, suprafața de joc favorită. Forma de moment a jucătorului spaniol nu e rea, cu semifinale la Estoril, în urmă cu o săptămână. 

Ramos s-a simțit întotdeauna bine pe suprafața roșie, iar cele mai bune rezultate de-a lungul carierei au venit pe zgură. În acest an, spaniolul are titlu la Cordoba, Argentina. Plus alte prezențe în fazele superioare ale competițiilor la care a participat. Evident, toate pe zgură.  

Săptămâna trecută, la Madrid, Ramos nu a avut un parcurs lung. Ibericul a fost eliminat chiar în turul inaugural de către croatul Marin Cilic, la capătul unui meci de trei seturi. Albert a avut break în față în decisiv, dar a cedat într-un final. Cumva oboseala acumulată la Estoril s-a resimțit și în jocul spaniolului. 

Debutul de la ediția din acest an de la Foro Italico nu va fi deloc ușoară. Adversarul spaniolului e un jucător solid, care nu a evoluat rău în ultima perioadă. Se anunță un meci disputat și deschis oricărui rezultat.  

Tommy Paul: Formă sportiv 

Tommy Paul e un american în vârstă de 25 de ani, clasat pe locul 34 ATP. Americanul, deși se simte foarte bine pe suprafețele rapide și în special ciment, nu a avut evoluții slabe pe suprafața roșie. Din contră chiar. E drept, nici nu au fost multe meciuri disputate pe zgură în acest an de către Paul. 

Doar patru prezențe pe suprafața roșie în 2022 pentru Tommy. La Houston, Estoril și Madrid. La ultimele două turnee, americanul a fost eliminat încă din primul tur, în contrast cu cele spuse ceva mai sus. Însă repet, evoluțiile, în ciuda eșecurilor, nu au fost rele. La Estoril a cedat în fața lui Richard Gasquet. 

Însă francezul a jucat foarte bine, a făcut semifinale în Portugalia și doar inspirația de moment a veteranului francez a făcut diferența în acel meci. Iar în capitala Spaniei, Paul a pierdut tot în primul tur, în fața lui Jannik Sinner. A fost un meci extrem de echilibrat, cu două seturi la tie-break și în care americanula cedat în decisiv contra numărului 12 mondial. 

Așadar evoluții solide pentru Tommy, care va avea un meci complicat și în primul tur în capitala Italiei. Dar dacă va evolua cel puțin la același nivel ca săptămâna trecută, cred că Paul are șanse bune la victorie.  

Meciuri Ramos-Vinolas – Paul

Un singur meci direct a fost între cei doi jucători. În urmă cu doi ani, la Adelaide, iar americanul s-a impus în minimum d seturi. 

Ponturi pariuri Ramos-Vinolas – Paul  

TGP (21,5) (în meci se vor juca cel puțin 22 de game-uri) cota 1,65 Superbet

Va fi un meci mai mult decât echilibrat. Americanul e solid la serviciu, chiar și în condiții de zgură și cred că își va face game-urile cu ușurință. Ramos are experiența de partea sa și nu va își va ceda nici el game-urile pe propriu serviciu. Evident, break-urile nu sunt excluse, dar am încredere că vom vedea cel puțin 22 de game-uri disputate.  

Tommy Paul câștigă minimum un set (handicap set +1,5 Paul) cota 1,40 Unibet

Cred că americanul are forța să câștige cel puțin un set în fața ibericului. Paul a jucat bine în ultimele două partide, deplasarea este una bună chiar și în condiții de zgură, iar în duelurile prelungite, poate avea de multe ori câștig de cauză. Mizez pe un set câștigat de către american! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status