Răducanu – Yastremska, Ponturi tenis WTA Portoroz, 12-09-2022 

Home » Răducanu – Yastremska, Ponturi tenis WTA Portoroz, 12-09-2022 

US Open a ajuns la final, iar atenția va fi îndreptată din nou asupra turneelor mai mici. În luna septembrie sunt programate turnee din seria 250, atât în circuitul masculin, cât și feminin. Dar numele importante nu lipsesc, astfel că întrecerile, chiar și de la acest nivel se anunță interesante. Deschidem seria pariurilor din tenis din această săptămână cu meciul jucătoarei cu origini române, Emma Răducanu, contra ucrainencei Dayana Yastremska, din cadrul primului tur de la Slovenia Open / WTA Portoroz. Partida este ultima a zilei programată pe arena centrală și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Răducanu – Yastremska, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Răducanu - Yastremska WTA Slovenia Open

Emma Răducanu: Formă sportiv 

Emma Răducanu a alunecat foarte mult în ierarhia WTA. Campioana de la US Open din 2021 a fost eliminată încă din turul inaugural la ediția din acest an de la New York, iar jucătoarea cu origini române a pierdut cele 2000 de puncte cucerite anul trecut la US Open. 

Iar acest lucru s-a resimțit din plin în ierarhia mondială, Răducanu coborând din această săptămână tocmai pe locul 83. Drept dovadă că organizatorii au trecut-o cap de serie numărul 1 la acest turneu, în condițiile în care mai sunt prezente jucătoare in top 30. 

Forma britanicei a fost foarte slabă în acest sezon. Sau mai bine zis, foarte slabă față de ceea ce a arătat sezonul trecut. În sezonul nord-american din această vară, Emma a câștigat doar patru partide, la Washington și Cincinnati. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Revenită în Europa, la turneul din Slovenia, Emma va încerca să mai spele din imaginea lăsată în ultima perioadă. Primul adversar nu va fi însă deloc ușor. Iar dacă Răducanu nu va ridica vizibil nivelul jocului, riscă să fie eliminată prematur și din competiții din WTA 250. 

Dayana Yastremska: Formă sportiv 

Dayana Yastremska e una dintre jucătoarele tinere din circuit. În vârstă de 22 de ani, ucraineanca face parte din categoria tenismenelor cu mare potențial, doar că forma din acest an a fost mult sub potențialul jucătoarei din țara vecină. 

Momentan, Yastremska e doar pe locul 89 în ierarhia mondială. Forma de moment este însă extrem de modestă, cu doar două victorii în ultimele 10 partide oficiale disputate. Ultimele victorii au venit cu aproape trei luni de zile în urmă, pe iarbă. La Birmingham, acolo unde Dayana a fost sferturi de finală. 

De la eliminarea de la turneul britanic însă, Yastremska a pierdut toate meciurile jucate. Au fost eliminări în primele runde, atât la Wimbledon, cât și la US Open, ultimele două turnee de Grand Slam din acest an! 

Yastremska va încerca să mai dreagă forma la turneul de la Portoroz. Doar că misiunea ucrainencei va fi una grea încă din runda inaugurală, acolo unde va da peste o altă jucătoare în căutarea unei forme mai bune! 

Meciuri directe Răducanu – Yastremska 

Va fi primul meci direct între cele două tenismene! 

Ponturi Pariuri Răducanu – Yastremska 

1 (Victorie Emma Răducanu) cota 1,33 Superbet

Vom miza pe jucătoarea cu origini române. Emma încearcă să iasă din acest con de umbră și să obțină câteva rezultate pozitive. Turneul din Slovenia pare o bună oportunitate, dar meciul din primul tur nu se anunță deloc simplu. Totuși dacă Răducanu se va apropia de ritmul obișnuit, se poate impune în acest duel! 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total game-uri meci peste 18,5 cota 1,48 Unibet

Credem că partida va fi echilibrată, cel puțin până la un punct. Ambele jucătoare traversează o formă modestă, în special Yastremska, astfel că partida nu va fi una cu un scor dezechilibrat. În acest condiții, mizăm pe cle puțin 19 game-uri disputate. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status