QPR – Blackpool, ponturi Championship, 16-08-2022

Home » QPR – Blackpool, ponturi Championship, 16-08-2022

Queens Park Rangers (QPR) va întâlni echipa Blackpool F.C. în etapa a 4-a din Championship în încercarea de a obține toate cele 3 puncte și de a se apropia de jumătatea superioară a clasamentului. Meciul QPR – Blackpool se va juca pe stadionul Loftus Road din Shepard’s Bush, Londra, pe data de 16 august de la ora 22:00.

Sari direct la pont >>

QPR – Blackpool

QPR

Queen Park Rangers F.C., cunoscută drept QPR, vine în această partidă după o serie de meciuri nu prea încântătoare de la începutul sezonului, cu o înfrângere, o remiză și o victorie obșinută până acum în campionat.

QPR a pregătit acest sezon competițional cu o serie de 5 meciuri amicale în această vară, din care a obținut 2 victorii, 2 remize și o înfrângere, așadar vine cu perspective destul de pozitive în acest sezon.

Poziție în clasament

Echipa antrenată de englezul Michael Beale se află pe poziția a 10-a în Championship, având un total de 4 puncte cumulate din 3 meciuri jucate, cu 5 goluri marcate și 5 primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Beale pentru acest meci este să obțină victoria, în special datoriră faptului că joacă acest meci pe teren propriu și beneficiază de avantajul propriilor fani în tribune.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-1-4-1) Dykes – Adomah, Chair, Field, Shodipo – Johansen – Kakay, Dickie, Dunne, Hamalainen – Dieng
  • Incerți: Archer, Clarke-Salter, Richards (accidentați)

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Blackpool F.C.

Blackpool F.C. vine în această partidă după înfrângerea cu scorul de 1-0 suferită etapa trecută pe teren propriu în fața echipei galeze Swansea.

Blackpool are o serie ceva mai slabă decât QPR de la începutul campionatului, cu doar o victorie și două înfrângeri până la momentul de față, așadar moralul jucătorilor este ușor scăzut.

Poziție în clasament

Echipa antrenată de englezul Michael Appleton se află pe poziția 17 în Championship pentru moment, cu doar 3 puncte după 3 meciuri jucate în Championship, având doar un gol marcat și trei primite.

Obiectiv

Obiectivul echipei conduse de Appleton pentru acest meci este să încerce să obțină cel puțin un rezultat de egalitate și să se îndepărteze cât mai mult de jumătatea inferioară a clasamentului.

Echipa probabilă și absenți

  • Echipa probabilă: (4-5-1) Yates – Corbeanu, Carey, Fiorini, Dougall, Bowler – Thompson, Williams, Ekpiteta, Connolly – Grimshaw
  • Absenți: Beesley, Stewart (accidentați)
  • Incerți: Keogh (accidentat)

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri directe QPR – Blackpool

Din ultimele 2 meciuri directe dintre cele două echipe ce sunt mai recente, QPR a reușit să obțină o victorie iar un meci s-a terminat cu rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri QPR – Blackpool

Pauză sau Final (PsF 1) cota 1.75 (Superbet)

Având în vedere faptul că echipa QPR a încheiat campionatul pe o poziție superioară sezonul trecut față de Blackpool, iar meciul disputat la Londra a fost câștigat de QPR, și ținând cont de faptul că și acest meci se joacă la Londra iar QPR pare să traverseze o perioadă ceva mai bună decât Blackpool în Championship, voi miza pe faptul că la pauză și/sau la final de meci va conduce/câștiga echipa gazdă.

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Total goluri Peste/Sub (Sub 2.5) cota 1.83 (Betano)

Ținând cont de faptul că Blackpool a marcat un singur gol până acum în Championship, dar a și încasat doar 3 goluri, iar meciurile directe dintre cele două echipe nu au multe goluri marcate de regulă, voi miza pe faptul că în acest meci se vor marca maxim 2 goluri.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status