✅ ✅ Qatar – Senegal, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 25 noiembrie

Home » ✅ ✅ Qatar – Senegal, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 25 noiembrie

A doua etapă a Grupei A din Campionatul Mondial de Fotbal 2022 este deschisă de partida Qatar – Senegal. Cele două naționale au pierdut primul meci din grupă, astfel că obiectivul pentru vineri este unul clar: victoria, pentru a-și menține șansele de calificare în următoarea fază. Meciul este programat pe 25 noiembrie, de la ora 15:00, pe stadionul Al Thumama din Doha. La centru, va arbitra Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Sari direct la pont >>

Qatar – Senegal, Grupa A, Etapa 2 FIFA World Cup

Qatar

Gazda actualului Campionat Mondial nu a arătat deloc bine în meciul de debut, din fața Ecuadorului. Naționala asiatică nu are un lot de speriat, toți jucătorii provenind din campionatul intern. Cu toate acestea, acest lucru nu reprezintă o scuză, dacă ne uităm către Arabia Saudită, care a reușit să obțină o victorie de nesperat în fața Argentinei în aceleași condiții. Cu toate că așteptările erau, oricum, destul de mici, Qatar a fost și sub nivelul lor. Echipa a încheiat meciul fără vreun șut pe poarta Ecuadorului.

Forma echipei

Qatarezii nu au mai fost prezenți la un Campionat Mondial până la actualul, unde a reușit să se califice din postura de țară gazdă. Qatar reprezintă echipa care a avut cea mai slabă prestație în prima etapă. Pe aceeași treaptă, poate, cu Iranul, care a avut însă un adversar mult mai puternic, Anglia.

Un motiv pentru care, poate, echipa a arătat atât de rău este faptul că naționala asiatică nu a mai disputat un meci oficial din martie 2022. Niște meciuri amicale nu-ți pot aduce o aceeași experiență și conexiune în cadrul lotului.

Faza Grupelor va fi un parcurs aproape imposibil pentru Qatar, ținând cont că aceasta mai are două meciuri extrem de grele, cu Senegal și Olanda.

Cu un lot clar mult mai slab valoric și un stil de joc pe aceeași undă, obiectivul qatarezilor este axat doar pe ideea de a-și depăși limitele. Cu toate acestea, majoritatea specialiștilor îi condamnă la ocuparea ultimului loc în grupă, fără vreun punct acumulat.

Jucători cheie

Cel mai important jucător pentru echipă, este reprezentat, cu siguranță, de către Alif, cel mai valoros jucător din lotul Qatarului, cotat pe Transfermarkt la valoarea de 4 milioane de euro.

Echipa probabilă și absenți

Antrenorul echipei, Felix Sanchez , va avea tot lotul disponibil pentru meciul de vineri.

  • Echipa probabilă (5-3-2): Al Sheeb – Pedro, Rawi, Salman, Hassan, Ahmed – Hatem, Al-Haydos, Boudiaf – Afif, Almoez

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Senegal

Spre deosebire de Qatar, Senegalul se prezintă, în seara de vineri, după un meci foarte bun făcut cu Olanda, pierdut după o greșeală a portarului Mendy, care a estimat greșit o centrare trimisă spre careu de către De Jong. A mai urmat apoi și al doilea gol, marcat chiar în ultimul minut de joc de către Klaasen, senegalezii fiind prinși pe contraatac de către „portocala mecanică”.

Este a treia oară în istorie când Senegal va participa la o Cupă Mondială. Ultima apariție a fost chiar cea de la ediția anterioară, organizată de către Rusia. „Leii din Teranga” nu au reușit să treacă de faza grupelor. Acum, cu toate că au pierdut primul meci din fața Olandei, șansele de calificare rămân încă în joc, dacă vor reuși să se impună în fața Qatarului, în seara de vineri. Cea mai mare performanță a Senegalului la Cupa Mondială a fost la cea din 2002, organizată de către Koreea de Sud, când Senegalul reușea să ajungă până în sferturile de finală.

Forma echipei

Un lucru care trebuie luat în considerare este dat de faptul că Senegal a primit gol în 3 dintre ultimele 4 meciuri. Cu toate că după Olanda, Qatar și Ecuador reprezintă niște echipe mai slabe, lipsa liderului Sadio Mane va fi, în continuare, o problemă pentru naționala africană – o lipsă foarte importantă pentru naționala Senegalului, atât ca nivel psihologic, cât și de joc.

Senegalul revine în seara de vineri foarte montată. După eșecul din fața Olandei, Qatar – Senegal va reprezenta pentru naționala lui Aliou Cisse meciul de totul sau nimic.

Poziție în grupă

La momentul actual, după prima etapă disputată, Senegalul se poziționează pe locul 3 în grupă, fără vreun punct acumulat.

Momentan, obiectivul „Leilor din Tanga” este unul clar. Calificarea în șaisprezecimi, victimele perfecte fiind reprezentate de către Qatar și Ecuador.

Jucători cheie

În defensivă, Senegal arată foarte bine. Edouard Mendy, portar la Chelsea, va fi cu siguranță titular. În fața portarului, în linia de pe fund, întâlnim alte nume importante ca Koulibaly sau Cisse.

Și la mijloc, naționala pregătită de către Aliou Cisse arată destul de bine. În linia mediană, întâlnim jucători ca Mendy, de la Leicester sau Gueye, de la Everton. Niște jucători învățați cu nivelul dur din Premier League ți-ar putea oferi un avantaj în fața unor jucători puternici fizic, ca cei din naționala Olandei.

Echipa probabilă și absenți

Pe lângă Sadio Mane, clar cel mai important jucător pentru echipă, Diallo, Ballo-Toure și Kouyate vor rata și ei meciul din fața Qatarului, aceștia fiind accidentați.

  • Echipa probabilă (4-3-3): Mendy – Sabaly, Koulibaly, Cisse, Jakobs – Mendy, I. Gueye, P. Gueye – Diatta, Dieng, Sarr
  • Absențe importante: Sadio Mane, Diallo, Ball-Toure, Kouyate

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Meciuri directe Qatar – Senegal

Cele 2 echipe nu s-au mai întâlnit, într-un meci amical sau oficial, până în acest moment.

Ponturi pariuri Qatar – Senegal

2 solist (Senegal câștigă) cota 1,65 (Superbet) ✅

Qatarul a arătat mediocru la debutul în grupă, spre deosebire de Senegal, care a făcut un meci foarte bun cu Olanda. Voi miza pe un meci dominat de către senegalezi clar, în seara de vineri, dispută în care aceștia vor reuși să se impună la finalul celor 90 de minute de joc.

Interval goluri 2-5 (minim 2, maxim 5 goluri) cota 1,42 (Betano) ✅

Senegalul va avea un meci foarte ușor, cu siguranță. Consider că vom asista la un meci deschis, dominat de către africani, dispută cu multe ocazii, în care se vor marca minim 2 goluri, dar nu mai mult de 5.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status