✅ ✅ Qatar – Ecuador, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 20 noiembrie

Home » ✅ ✅ Qatar – Ecuador, Campionatul Mondial FIFA 2022 Qatar, 20 noiembrie

Momentul mult așteptat de toți iubitorii fotbalului a sosit, se dă start Cupei Mondiale FIFA 2022 Qatar. Meciul de deschidere este evident între naționala țării gazdă, Qatar, și o națională care tratează fotbalul precum o religie, Ecuador. Meciul de deschidere Qatar – Ecuador se va juca pe stadionul Al Bayt din Al Khor la aproximativ 35 km distanță de capitală, duminică 20 noiembrie de la ora 18:00.

Sari direct la pont >>

Qatar – Ecuador, meciul de deschidere Cupa Mondială 2022

Qatar

Acest meci este cu adevărat istoric pentru naționala Qatarului care de la obținerea independenței sale în anul 1971 nu a reușit să se califice niciodată la cel mai mare turneu fotbalistic din lume.

Bineînțeles că șeicii Qatarului nu au stat mult pe gânduri, iar dacă naționala nu a fost capabilă să se califice la campionatul mondial până acum, au candidat pentru a găzdui acest turneu astfel încât Qatarul să participe din oficiu din postura de gazdă a competiției.

Forma echipei

Naționala Qatarului a disputat câteva meciuri de pregătire pentru acest turneu iar forma echipei pare una chiar foarte bună, lucru ce i-ar surprinde pe mulți fani ai fotbalului.

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Probabil cea mai notabilă performanță recentă a naționalei Qatarului a fost  clasarea pe poziția a 3-a în FIFA Arab Cup în decembrie anul trecut, când a reușit să învingă naționala Egiptului în finala mică pentru locul 3.

Meciurile recente

În pregătirea acestui campionat mondial, Qatar a disputat o serie de nu mai puțin de 18 meciuri amicale din luna martie până în noiembrie, iar din aceste meciuri Qatar a reușit să obțină un număr impresionant de 8 victorii, 8 remize și a fost învinsă doar de 2 ori.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-4-2) Ali, Afif – Asad, Al-Hajri, Hatem, Boudiaf – Al Rawi, Ro-Ro, Mohammad, Jabir – Al Sheeb

Ecuador

Ecuador vine în acest meci cu mari speranțe pentru acest meci de deschidere și hotărâți să le strice sărbătoarea gazdelor.

Spre deosebire de Qatar care nu are fotbaliști prea cunoscuți în componență, Ecuador se va baza în acest meci pe vedetele sale, precum Caicedo, Sarmiento și Estupinan care evoluează în Premier League la Brighton, dar și jucători precum Hincapie de la Bayer Leverkusen.

Forma echipei

Este destul de greu să ne dăm seama de forma echipei ce a disputat meciuri amicale cu intenția de a-și menține în formă jucătorii dar nu a căutat nicio clipă victoria în aceste amicale.

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Însă ce trebuie luat în considerare este evoluția echipei în grupa de calificare pentru mondial, unde a reușit să încheie campania de calificare pe poziția a 4-a, într-o grupă dificilă cu Columbia, Peru, Chile, Paraguay, Bolivia, Venezuela, Uruguay, Argentina și Brazilia.

Meciurile recente

Ecuador a disputat 6 meciuri amicale între lunile martie și noiembrie reușind să câștige doar 2 meciuri și a remizat de 4 ori. Un alt aspect interesant în aceste meciuri amicale este că Ecuador a marcat doar 2 goluri în cele 6 partide.

Echipa probabilă

  • Echipa probabilă: (4-3-3) Mina, Estrada, Plata – Caicedo, Gruezo, Franco – Estupinan, Hincapie, Arboleda, Preciado – Galindez

Meciurile directe Qatar – Ecuador

Cele două echipe s-au întâlnit o singură dată în istorie într-un meci amical disputat în anul 2018, iar surprinzător Qatar a câștigat acea partidă cu scorul de 4-3.

Ponturi pentru pariuri Qatar – Ecuador

Total goluri Peste/Sub (Peste 1.5) cota 1.50 (Superbet)

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Având în vedere faptul că este meciul de deschidere la campionatul mondial ne așteptăm ca ambele naționale să se ridice la standardul așteptărilor și vom avea parte de un meci sperăm spectaculos în care golurile nu vor lipsi. Judecând după meciul direct dintre cele două echipe dar și datorită faptului că Ecuador dispune de jucători valoroși din cele mai mari campionate din lume, vom miza pe un meci Qatar – Ecuador în care se vor marca minim 2 goluri.

Șansă dublă (Ecuador sau Egal) cota 1.38 (Winmasters)

Câștigă pariuri gratuite și rotiri la Book of Dead cu pariurile tale pe Mondiale
numai la Winmasters!

Cu toate că echipa gazdă dispune de avantajul de a avea proprii suporteri de partea saa în tribune, trebuie să fim realiști și să ne uităm la valoarea celor două echipe. Cu toate că meciurille amicale recente disputate de cele două echipe scot în evidență șirul mare de victorii al națioanlei Qatarului, acestea nu au fost meciuri importante, deci nu denotă neapărat valoarea echipelor, iar de aceea vom miza pe șansă dublă în acest meci cu victoria naționalei Ecuadorului sau remiză.

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status