Ponturi tenis Wawrinka – Ruud, ATP Basel, 25-10-2022

Home » Ponturi tenis Wawrinka – Ruud, ATP Basel, 25-10-2022

Continuăm seria pariurilor din tenis cu super disputa dintre elvețianul Stan Wawrinka și norvegianul Casper Ruud, din cadrul turului inaugural al turneului ATP 500 Swiss Indoors de la Basel, Elveția. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Wawrinka – Ruud, dar și pariurile alese, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Wawrinka – Ruud, ATP Swiss Indoors Basel

Stan Wawrinka: Formă sportiv

Stan Wawrinka revine în fața propriilor fani. Elvețianul încearcă să își ridice nivelul de joc după ce a stat departe de terenul de joc o bună perioadă de timp. Forma de moment nu e deloc însă bună!

Elvețianul vine după trei eșecuri consecutive, la ultimele două turnee, Astana Open, Kazakhstan și săptămâna trecută la Antwerp, Belgia, fiind eliminat încă din primul tur.

Debutul la ediția din acest an de la Basel va fi extrem de dificil. Stan va da peste favoritul doi al întrecerii, Casper Ruud. Însă favoritul publicului îi va da o replică pe măsură finalistului de la US Open.

Casper Ruud: Formă sportiv

Casper Ruud nu a mai fost la un nivel înalt după finala de la US Open. Norvegianul a mai jucat la două turnee după ultimul Grand Slam, dar de fiecare dată parcursul a fost unul modest.

În Coreea de Sud, la Seoul, Casper a fost eliminat în sferturi de către Nishioka, cel care e drept, avea să câștige și turneul. Iar la Tokyo, tot pe tărâm asiatic, Ruud a pierdut încă din primul meci, în fața lui Jaume Munar.

Se anunță un parcurs mult mai greu la Basel, ținând cont de numele aflate la start. Dar dacă norvegianul va ridica ritmul, victoria nu ar trebui să-i scape finalistului de la US Open.

Meciuri directe Wawrinka – Ruud

Va fi primul duel direct între cei doi jucători!

Ponturi Pariuri Wawrinka – Ruud

2 (victorie Casper Ruud) cotă 1,42 – Superbet

Credem că norvegianul va ridica ritmul jocului în Elveția. Ruud are nevoie de un tenis mult mai bun pentru a face figură bună la Basel, dar și pentru a nu avea emoții încă din primul meci. Mizăm pe succesul numărului trei mondial!

Victorie Ruud și peste 17,5 game-uri – cotă 1,57 Betano

Vom miza pe un meci echilibrat, cel puțin până la un punct. Wawrinka poate să-i facă viața grea norvegianului, iar în aceste condiții vom paria pe victoria lui Casper și cel puțin 18 game-uri disputate!

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status