✅ Vondrousova – Bouzkova, Wimbledon, 9 iulie

Home » ✅ Vondrousova – Bouzkova, Wimbledon, 9 iulie

Iată-ne ajunși la faza optimilor de finală de la Wimbledon, de unde avem mult mai clar în față amănuntele necesare pentru o analiză cât mai limpede oferită la ce meciuri tenis mai avem de pariat. Meciul Vondrousova – Bouzkova se joacă duminică, 9 iulie, nu mai devreme de ora 13:00, la All England Club (Londra), în transmisiune directă pe Eurosport.

Sari direct la pont >>

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Vondrousova – Bouzkova

Marketa Vondrousova (Cehia) – 24 ani – locul 42 WTA

O prezență constantă în tururile superioare de la turneele de Grand Slam, Vondrousova are mai mult probleme de concentrare pe durata competițiilor mai slab cotate. În acest an, a mers ceas la Wimbledon, trecând fără să cedeze set la capătul a trei meciuri cu adversare foarte bine cotate. A fost 6-2, 7-5 în primul tur cu americanca Stearns, după care a venit succesul de 6-3, 6-3, cotnra rusoaicei Kudermetova (locul 12 WTA, finalistă la Hertogenbosch pe iarbă). Parcursul a decurs de minune și în turul al treilea, 6-1, 7-5, cu Donna Vekic (locul 21 WTA, finalistă pe iarbă la Berlin).

Vondrousova s-a concentrat în acest sezon cu pregătirea în așa fel încât să ajungă în cea mai bună formă a sa la Wimbledon, fapt confirmat cu succesele de până acum. Înainte de grand slam-ul londonez, Marketa mai participase pe iarbă doar la turneul de la Berlin, unde le-a învins pe Andreescu și Niemeier, dar a cedat la Sakkari, fără să forțeze.

Vondrousova este o jucătoare cu caracteristici specifice jocului de pe suprafață rapidă, dar fără să fi concretizat cu adevărat potențialul său până în prezent. Iar acum pare a fi momentul propice de a-și atrage o performanță prin a pătrunde cât mai departe în fazele superioare de la Wimbledon.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Marie Bouzkova (Cehia) – 24 ani – locul 33 WTA

Mai puțin talentată decât Vondrousova, colega sa de generație și conațională, Bouzkova a compensat prin muncă și tenacitate, așa că și-a găsit locul cu lejeritate în cele din urmă în prima sută mondială. Cehoaica vine după o perioadă foarte grea ca formă sportivă, după eliminarea din primul tur de la Roland Garros, plus același deznodământ urmat în cele două turnee de iarbă dinainte de Wimbledon.

Sorții i-au fost favorabili în primul tur la Grand Slam și a dat peste Waltert (venită din calificări) în primul tur, scor 6-1, 6-4. La fel cum în al doilea avea să fie împerecheată cu o jucătoare măcinată de accidentări, ce-și juca ultimul său meci la simplu, Anett Kontaveit, în fața căreia s-a impus cu 6-1, 6-2. Primul test adevărat al Mariei Bouzkova s-a dat în turul anterior, când a jucat mai bine de două ore și jumătate cu Caroline Garcia. Cehoaica a avut câștig de cauză cu 7-6, 4-6, 7-5, dar rămâne de văzut cât de mult a cheltuit din resursele sale, mai ales că n-a mai legat trei victorii la rând niciodată în 2023.

Are presiunea de a reedita parcursul foarte bun de anul trecut de la Wimbledon, unde a fost eliminată în sferturi de Jabeur, altfel riscă să pice mult în clasamentul WTA, prin prisma punctelor neapărate pe parcursul acestui an calendaristic.

Bonus de înregistrare sport!
101% Bonus până la 505 RON
Doar la Winmasters!

Meciuri tenis Vondrousova – Bouzkova

Cele două jucătoare se cunosc foarte bine, fiind din aceeași țară și având aceeași vârstă. Doar că la nivel de senioare au avut ocazia să se întâlnească de doar două ori până acum, de fiecare dată Vondrousova având câștig de cauză. Mai mult, în cele două dispute, Marketa n-a cedat niciun set. A fost 6-1, 7-5, în 2021, pe zgura de la Stuttgart, iar al doilea succes a fost chiar mai clar, scor 6-1, 6-1, în luna martie a acestui an. Așa că ar trebui ca această ultimă dispută să fi fost și cea mai relevantă în perspectiva de pariuri sportive.

Ponturi tenis Vondrousova – Bouzkova

1 (câștigă Vondrousova) – cotă 1,47 (Winmasters) ✅

Pune un bilet combo pre-meci cu 3 meciuri din calificările Conference League
din 17 august, în valoare de minim 50 de lei
primești un free bet de 25 de lei!

Echilibrul de pe hârtie poate să fie de multe ori înșelător în tenis, iar la acest meci mizăm pe faptul că Vondrousova are un avantaj psihic major față de adversara sa. Practic, se poate vorbi de un complex dobândit de Bouzkova vizavi de conaționala sa. Vondrousova a fost mereu văzută mai bine ca jucătoare, iar în meciurile directe aproape că n-a mișcat, scorul general la game-uri fiind de 25-10 pentru Marketa. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status