❌ van Assche – Molcan, Kitzbuhel ATP, 31 Iulie

Home » ❌ van Assche – Molcan, Kitzbuhel ATP, 31 Iulie

E mană cerească să avem meciuri tenis pe zgură la un turneu premium în această perioadă în care majoritatea jucătorilor importanți migrează către SUA pentru competiții de hard. Ne-a atras atenția duelul van Assche – Molcan, din primul tur de la Kitzbuhel (Austria), programat să se dispute luni, 31 iulie, nu mai devreme de ora 12:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Van Assche – Molcan

Luca van Assche (Franța) – 19 ani – locul 77 ATP

Speranțele francezilor de a avea un jucător de top pe zgură în circuitul masculin se leagă de parcursul tânărului Luca van Assche, al cărui potențial arată că poate să aibă parte de o carieră de succes. Van Assche a avut foarte multe partide consistente făcute pe zgură în acest sezon, la care se adaugă un succes cu Davidovich Fokina chiar săptămâna trecută, la Hamburg. Adică și-a luat revanșa după ce fusese eliminat de către spaniol la Roland Garros, în turul al doilea. În primul, van Assche trecuse de Cecchinato, fără set pierdut.

Tânărul francez a făcut un meci bun și contra lui Djokovic, în aprilie, atunci când îl eliminase anterior pe Wawrinka. Tot în aprilie avea să vină și un trofeu cucerit la Sanremo (Italia), după o finală câștigată cu Varillas – unul dintre jucătorii cu experiență pe zgură din circuit.

Bilanțul general din 2023 pe zgură pentru van Assche este de 15 victorii și 10 eșecuri.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Alex Molcan (Slovacia) – 25 ani – locul 118 ATP

Încercările lui Molcan de a ajunge în prima sută mondială au fost năruite și de câteva trageri la sorți nefavorabile. De exemplu, la precedentele sale participări, cele de la Bstad și Hamburg, Molcan a avut de jucat din primul tur cu Zverev, în fața căruia a cedat cu 1-2 în Suedia, respectiv 0-2 în Germania. Din păcate pentru slovac, acesta a ajuns într-o buclă nefavorabilă de rezultate, cu un singur succes din ultimele sale opt prezențe pe teren. Forma slabă s-a resimțit și când n-a avut adversari tari din primul tur, cum este cazul la Braunschweig (Germania), unde a fost eliminat în primul tur de Choinski. Ultimul rezultat notabil a fost obținut la Roland Garros, undea reușit să treacă în prima fază de francezul Gaston, 3-0, dar avea să cedeze imediat, fără set câștigat, împotriva lui Zverev – coșmarul său din acest an.

Molcan n-a reușit să-și ridice nivelul de joc suficient de mult încât să-i permită să ajungă între primii 100 de jucători în clasamentul ATP – un deziderat important de realizat în perspectiva de a putea participa pe tabloul principal de la marile turnee.

Molcan a strâns 20 de meciuri pe zgură în 2023, dintre care a câștigat 10 și a pierdut tot 10.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Meciuri tenis van Assche – Molcan

Nu există niciun duel în circuit între van Assche și Molcan, ceea ce este explicabil prin prisma faptului că francezul este foarte tânăr și mai nou în zona turneelor de top.

Ponturi tenis van Assche – Molcan

1 (câștigă van Assche) – cotă 1,80 (NetBet) ❌

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Avem de mers la pariuri sportive pe jucătorul mai talentat, cu o marjă mult mai mare de progres. Iar acela este van Assche, francez ce poate să reușească lucruri extrem de frumoase în viitor. Această perspectivă e confirmată deja și de câteva fapte, cum ar fi partidele bune făcute cu Wawrinka sau Djokovic, plus turneul câștigat la Sanremo. Pe când Molcan are profilul perfect de jucător de bătut în primul tur de către un jucător de genul lui van Assche. Slovacul a stagnat destul de mult în carieră, în jurul poziției de top 100, pe care nu pare că poate să o atingă din nou prea curând. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status