✅ ✅ Ponturi tenis Tsitsipas – Sinner, Australian Open, 22-01-2023 

Home » ✅ ✅ Ponturi tenis Tsitsipas – Sinner, Australian Open, 22-01-2023 

Un alt meci extrem de interesant din ziua a 7-a de la Australian Open e confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas și italianul Jannik Sinner, din cadrul optimilor de finală ale competiției. Meciul este programat penultimul al zilei de duminică, 22 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe după ora 10:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariu Tsitsipas – Sinner, în cele ce urmează. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Tsitsipas - Sinner

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas demonstrează încă o dată că se simte foarte bine la Australian Open. Iar evoluțiile sale se ridică la cel mai înalt nivel. Așa cum a fost și cazul și la această ediție, unde grecul arată că se poate cu șanse la titlu. 

În cele trei partide jucate până acum, Stef nu a cedat nici un set, dar e drept că nici adversarii nu au fost cei mai buni. Halys, Hijikata și Griekspoor au fost sportivii eliminat de către jucătorul clasat pe locul patru mondial. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Primul test adevărat pentru grec vine în optimi, acolo unde va da peste un alt sportiv bine cotat din circuit. Tsitsipas pleacă cu prima șansă, dar cu siguranță va avea de luptat pentru a obține o nouă calificare în sferturile turneului de la Melbourne. 

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner e și el unul din cei mai buni jucători din circuit. În vârstă de 21 de ani, italianul poate fi unul viitorii componenți BIG 4. Startul de an a fost bun pentru Jannik, care înainte de Australian Open a făcut sferturi la Adelaide. 

Aici, Sinner nu a avut probleme până runda trecută. Primele două partide au fost câștigate clar de italian, dar greul a venit, total neașteptat, în meciul cu Fucsovics, din turul trei. Sinner s-a văzut condus cu 0-2 la seturi, moment în care italianul și-a amintit că e numărul 16 mondial.  

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Doar trei game-uri i-a mai lăsat Jannik maghiarului, care s-a impus furibund, cu 6-1, 6-2, 6-0!! O revenire de senzație, care-i dă moralul necesar italianului înainte de confruntarea cu Stefanos Tsitsipas. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Sinner are toate armele pentru a spera la victorie! 

Meciuri directe Tsitsipas – Sinner 

De 5 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este clar de partea grecului, 4-1. Ultima întâlnire directă a avut loc anul trecut, la Roma, când Stef s-a impus în două seturi. Grecul și italianul s-au întâlnit și sezonul trecut la Australian Open, dar în sferturi, atunci când tot Stefanos a avut câștig de cauză, 3-0 la seturi. 

Ponturi Pariuri Tsitsipas – Sinner 

Total seturi meci – peste 3,5 – (în meci se vor disputa cel puțin patru seturi) -cotă 1,50 Betano ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Vom miza pe un meci disputat și echilibrat. Chiar dacă bookmakerii îl dau mare favorit pe grec, noi suntem de părere că Stefanos va avea de luptat pentru a trece mai departe. Sinner poate să joace de la egal la egal cu orice jucător din circuit, astfel că pont Tsitsipas – Sinner merge pe over 3,5 seturi. 

Victorie Stefanos Tsitsipas – cotă 1,45 Winmasters ✅

Hai la WinMasters pentru opțiuni unice de pariere
105 RON Free Bet la a doua și a treia depunere
Bet Builder, Marjă 0%, bonusuri la depunere!

Trebuie să dăm cezarului ce e al cezarului. Și anume să recunoaștem forma excelentă pe care Stef o traversează. Grecul vrea să ajungă măcar până în careul de ași, dar mai întâi are de trecut de obstacolul italian. Chiar dacă nu va avea un meci deloc ușor, noi credem că pariu Tsitsipas – Sinner merge pe victoria grecului! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status