Ponturi tenis Tsitsipas – Rune, ATP Stockholm, 23-10-2022 

Home » Ponturi tenis Tsitsipas – Rune, ATP Stockholm, 23-10-2022 

Duminică au loc finalele competițiilor ce au avut loc în această săptămână, iar noi vom trece în revistă mai întâi disputa intre grecul Stefanos Tsitsipas și danezul Holger Rune, din cadrul ultimului act de la ATP Stockholm, Suedia. Partida este programată pe terenul central și va începe în jur de ora 16:30, ora României. Mai multe detalii de la finala Tsitsipas – Rune, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

ATP Stockholm Open

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas a ajuns în cea de-a doua finală consecutivă. Chiar dacă în săptămâni la rând, pentru că săptămâna trecută a luat puază, Stef bifează o nouă finală. 

Evoluția grecului din Suedia a fost extrem de solidă. Nici un set cedat către jucătorul elen, care în semifinale a trecut mai mult decât categoric de finlandezul Emil Ruusuvuori, cu un dublu 6-2! 

Meciul din finala de la Stockholm se anunță mult mai greu, dar grecul are toate atuurile pentru un nou trofeu. Nu ar fi exclus să vedem măcar un set cu prelungiri sau tie-break! 

Holger Rune: Formă sportiv 

Holger Rune e unul din cei mai buni tineri jucători din circuit. La doar 19 ani, danezul bifează cea de-a treia finală din carieră. Toate, anul acesta. Precedentele două au avut loc pe zgură și tot hard indoor. 

Ultima, recent, la Sofia, pierdută însă în fața surprizei turneului din Bulgaria, Marc Huesler. Dar Rune a câștigat competiția de la Munich, Germania, din primăvară, turneu desfășurat pe zgură. Aici a trecut de nume importante, precum Garin, Norrie sau Alex de Minaur. 

Meciul din finală va fi și testul suprem de la acest turneu pentru danez. Chiar dacă pleacă cu șansa a doua, credem că Rune poate ieși cu fruntea sus din acest duel. 

Meciuri directe Tsitsipas – Rune 

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, în acest an, la Roland Garros, când Rune s-a impus în patru seturi! 

Ponturi pariuri Tsitsipas – Rune 

Total game-uri meci peste 20,5 (în meci se vor disputa cel puțin 21 de game-uri) – cotă 1,50 Superbet 

Se anunță un meci mai mult decât disputat în finala de la Stockholm. Tsitsipas pleacă favorită datorită experienței superioare, dar Rune își va juca șansa. Nu e exclusă o surpriză, dar noi vom miza pe cel puțin 21 de game-uri disputate! 

Cel puțin un set câștigat de Rune cotă 1,75 Unibet 

Vom miza pe exuberanța tânărului danez. Dacă va concentrat, Rune chiar poate câștiga această finală. Oricum, suntem de părere că un set poate să-i ia lui Tsitsipas în meciul pentru trofeu de la Stockholm! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status