Ponturi tenis Tsitsipas – Rublev, Mubadala World Tennis Championship, 18-12-2022 

Home » Ponturi tenis Tsitsipas – Rublev, Mubadala World Tennis Championship, 18-12-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu finala de la Mubadala World Tennis Championship, dintre grecul Stefanos Tsitsipas și rusul Andrey Rublev. Partida este programată pe terenul central și va începe după ora 13:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Tsitsipas – Rublev, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Tsitsipas – Rublev, finala Mubadala World Tennis Championship

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas a jucat foarte bine la turneul demonstrativ de la Mubadala World Tennis Championship. Grecul a câștigat categoric ambele partide jucate, contra lui Cameron Norrie și Casper Ruud.  

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Jucătorul din Grecia a fost la un nivel foarte înalt la serviciu, având procentaje ale punctelor câștigate cu prima minge de peste 90%! Grecul are șansa să încheie turneul cu încă un succes. Dar adversarul din finală se anunță mult mai dificil! 

Partida pentru trofeul pus în joc va fi disputată, dar dacă Stef va juca ca în precedentele partide, sunt șanse să vedem o nouă victorie a lui Tsitsipas. Nu e însă exclus să vedem un set cu prelungiri sau tie-break! 

Andrey Rublev: Formă sportiv 

Andrey Rublev a jucat și el bine la competiția din Emiratele Arabe Unite. Rusul, care a participat și la competiția demonstrativă de săptămâna trecută din Arabia Saudită, a jucat mult mai solid acum. 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

În primul meci de la Abu Dhabi, Andrey a avut de muncă contra croatului Borna Coric, pe care l-a învins în două seturi, 7-6, 6-4. Mult mai ușoară a fost misiunea în semifinale, când a dispus cu 6-1, 6-2 de liderul mondial, Carlos Alcaraz. 

Prestații foarte solide pentru rus, care va avea nevoie de cel puțin același joc pentru a câștiga ediția din acest an de la Mubadala World Tennis Championship. Chiar dacă cu șansa a doua, Rublev își va juca șansa până la capăt! 

Meciuri directe Tsitsipas – Rublev 

De 11 ori s-au întâlnit cei doi jucători, iar raportul este mai mult decât echilibrat, 6-5 în favoarea grecului. Ultimul duel direct a avut loc cu fix o lună de zile în urmă, la ATP Finals, când rusul s-a impus în 3 seturi. 

Ponturi pariuri Tsitsipas – Rublev 

Victorie Stefanos Tsitsipas cotă 1,67 Superbet 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Credem că jucătorul grec a fost mai în formă în meciurile jucate. Ambele victorii au fost de o manieră categorică, iar dacă tenisul din finală va fi la fel, sunt șanse mari să vedem o nouă victorie a sportivului din Grecia. 

Victorie Tsitsipas și peste 23,5 game-uri (Tsitsipas câștigă și minim 24 de game-uri) cotă 3,30 Betano 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Vom încerca un combo, mai greu, ce-i drept, dar la o cotă pe măsură. Ne așteptăm ca duelul din finală se fie unul echilibrat, între doi jucători cu servicii foarte bune. Dacă se va servi la nivel înalt sunt șanse să vedem mai mult de un set cu tie-break, iar în condițiile date vom miza pe victoria grecului și minimum 24 de game-uri disputate.  

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status