Ponturi tenis Tsitsipas – Hijikata, Australian Open, 18-01-2023 

Home » Ponturi tenis Tsitsipas – Hijikata, Australian Open, 18-01-2023 

Un alt meci interesant din ziua a treia de la Australian Open e confruntarea dintre grecul Stefanos Tsitsipas, numărul 4 mondial și unul din favoriții gazdelor, Rinky Hijikata, din cadrul rundei a doua a competiției de la Melbourne. Partida este programată ultima a zilei de miercuri, 18 ianuarie, pe Rod Laver Arena și va începe în jur de ora 12:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pronostic Tsitsipas – Hijikata, în cele de de mai jos.

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sari direct la pont >>

Tsitsipas – Hijikata, Australian Open 2023

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas e unul din cei mai buni sportivi din circuit. Grecul, favorit trei al competiției, a debutat cu o victorie clară la ediția din acest an de la Australian Open. A fost un succes în minimum de seturi pentru sportivul din Grecia contra francezului Quentin Halys. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

După două seturi controlate autoritar de către Stef, actul al treilea a fost mult mai echilibrat. Deși tot Tsitsipas a făcut primul break-ul, setul s-a decis la tie-break, acolo unde Stefanos a fost mai inspirat. 

S-a terminat 3-0 pentru Tsitsipas, care debutează cu dreptul la Melbourne. Următorul adversar pare să fie la fel de facil, dar cu publicul de partea adversară, meciul se anunță mai mult decât interesant. 

Rinky Hijikata: Formă sportiv 

Rinky Hijikata e un sportiv australian, cu origini japoneze, în vârstă de 22 de ani, clasat pe locul 169 ATP. Iar australianul e un jucător cu potențial, dar care momentan nu a reușit să pătrund în prima sută mondială.  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Startul de sezon a fost bun, cu victorii la Adelaide 1, acolo unde a ajuns până în sferturi. În primul tur la Australian Open, Hijikata a trecut după un meci maraton de experimentatul Yannick Hanfmann. Australianul a fost condus cu 0-2 la seturi, dar a reușit o revenire fantastică.  

După o asemenea victorie, moralul lui Hijikata e la cote înalte, dar misiunea din runda a doua va fi una extrem de dificilă. Dar și un test de maturitate totodată pentru Rinky, care va vedea la ce nivel se află.  

Meciuri directe Tsitsipas – Hijikata  

Va fi primul meci direct între cei doi sportivi! 

Ponturi pariuri Tsitsipas – Hijikata  

Victorie Tsitsipas și peste 27,5 game-uri (Tsitsipas câștigă și cel puțin 28 de game-uri) cotă 1,53 (Betano)

Tsitsipas a controlat meciul cu Halys, dar a avut și momente când a scăzut ritmul. Cu publicul de partea sa, Hijikata poate ține aproape de grec și să împingă chiar un set în prelungiri sau tie-break. Oricum, noi al ales o linie mică și pont Tsitsipas – Hijikata merge pe victoria grecului și minim 28 de game-uri desfășurate. 

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Total game-uri meci – peste 29,5 (în meci se vor disputa minim 30 de game-uri) cotă 1,80 (Fortuna)

Vom miza pe un meci mult mai disputat decât o arată cotele. Hijikata are potențial uriaș, iar dacă va fi ajutat și de către public, atunci are șanse să-i dea o replică pe măsură numărului trei mondial. În condițiile date, credem că sunt șanse chiar să vedem un meci cu mai mult de trei seturi, dar pronostic Tsitsipas – Hijikata merge pe over 29,5 game-uri. 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status