Ponturi tenis, Tsitsipas – Dimitrov, ATP Barcelona, 22-04-2022

Home » Ponturi tenis, Tsitsipas – Dimitrov, ATP Barcelona, 22-04-2022

Vremea a dat peste cap programul de la Barcelona, iar meciurile din optimi se desfășoară astăzi. Trecem și noi în revistă câteva dintre cele mai interesante partide, iar pentru început analizăm disputa dintre grecul Stefanos Tsitsipas și bulgarul Grigor Dimitrov. Partida Tsitsipas – Dimitrov de la ATP Barcelona este programată a doua a zilei pe Pista Jan Kodes și va începe în jur de ora 15:00. Mai multe detalii, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Tsitsipas - Dimitrov, ATP Barcelona

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv 

Stefanos Tsitsipas își continuă forma bună și la Barcelona. După ce a câștigat titlul masters de la Monte Carlo, grecul vrea să bifeze al doilea titlu consecutiv pe suprafața roșie. 

Stef și-a apărat titlul cucerit anul trecut în Principat, demonstrând încă o dată că se simte foarte bine pe zgură. Jocul grecului a fost la un nivel foarte ridicat, iar titlul a fost unul pe deplin meritat. 

La Barcelona, Tsitsipas a fost dat peste cap de vremea nefavorabilă. Grecul a început meciul cu Ivashka miercuri, dar a fost întrerupt din cauza averselor, la scorul de 5-1. Meciul s-a încheiat tocmai joi seara, Tsitsipas cedând set, după ce a ratat mai multe șanse de a închide partida.  

A fost însă 6-2 în decisiv, fără să se pună vreun moment problema învingătorului. În partida din optimi, Tsitsipas va da peste un adversar mult mai solid, dar grecul pleacă tot cu prima șansă. Iar dacă va juca la același nivel, Stef ar trebui să se califice fără prea mari probleme în sferturi. 

Grigor Dimitrov: Formă sportiv 

Grigor Dimitrov a fost și el afectat de vremea nefavorabilă de la Barcelona. Meciul bulgarului a fost întrerupt în setul decisiv al partidei cu Federico Coria, iar ultimele trei game-uri au fost jucate ieri. 

Grig vine și el după un turneu bun făcut în Principat, acolo unde a atins semifinalele. Bulgarul a fost învins de către surpriza competiției de la Monaco, Davidovich Fokina, în trei seturi. A fost însă un parcurs bun pentru Dimitrov, care demonstrează că se simte bine și pe zgură. 

Meciul cu Coria a fost mai complicat decât părea la prima vedere. Bulgarul a fost nevoit să revină de la 0-1 la seturi. Iar misiunea a fost cu atât mai complicată cu cât meciul a tot fost întrerupt din cauza ploilor. Victoria a fost una însă meritată, în ciuda tuturor dificultăților. 

Partida cu Tsitsipas se anunță cel mai dificil test de până acum pe suprafața roșie pentru bulgar. Grig își va juca șansa în fața campionului de la Monte Carlo și nu ar fi exclus să câștige un set. 

Meciuri directe Tsitsipas – Dimitrov

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar scorul este egal, 2-2. Ultima întâlnire a avut loc anul trecut la Viena, iar grecul s-a impus în minimum de seturi.  

Ponturi pariuri Tsitsipas – Dimitrov

Victorie Tsitsipas la H2,5 game-uri cota 1,38 Superbet

Cred că Stefanos va juca la un nivel și mai ridicat în acest meci. Dacă meciul nu va mai fi oprit de ploaie, consider că partida va fi dominată de jucătorul elen. Dimitrov a avut unele probleme în turul precedent și nu va putea ține pasul decât până la un punct cu numărul 5 mondial. 

Pariază minim 22 RON pe meciurile din Superliga la Superbet și ia un free bet de 23 RON
în fiecare etapă!

Victorie Tsitsipas 2-0 la seturi cota 1,66 Fortuna

Voi miza pe un succes clar al favoritului principal de la Barcelona. Chiar dacă a cedat set cu Ivashka, Stef are toate armele cu care să domine această partidă. Bulgarul nu va ceda ușor, dar în momentele cheie, Tsitsipas poate face decisiv diferența. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status