Ponturi tenis Tseng – Stricker, Next Gen ATP Finals, 10-11-2022 

Home » Ponturi tenis Tseng – Stricker, Next Gen ATP Finals, 10-11-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu meciul dintre jucătorul din Taiwan, Chun Hsin Tseng și elvețianul Dominic Stricker, din cadrul etapei a treia a grupei B, de la Next Gen ATP Finals. Partida este programată penultima a zilei pe terenul central și va începe în jur de ora 20:30, ora României. Mai multe detalii de la duelul Tseng – Stricker, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Meciul zilei de la Next Gen ATP Finals este Tseng – Stricker programat la ora 20:30

Chun Hsin Tseng: Formă sportiv 

Chun Hsin Tseng a pierdut primele două partide de la ediția din acest an de la Next Gen ATP Finals și va juca ultimul meci doar pentru statistică. Jucătorul asiatic a evoluat ceva mai bine în partida a doua, contra lui Draper. 

Tsneg a luat un set în fața britanicului, dar nu a reușit să facă față nivelul pe care Jack l-a etalat. Sportivul din Taiwan a cedat în patru seturi contra numărului 41 mondial. 

Ultimul meci va fi împotriva lui Stricker, jucător deja calificat în semifinale. Tseng va încerca să profite de o oarecare relaxare din jocul elvețianului și să bifeze o eventuală victorie. 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Dominic Stricker: Formă sportiv 

Dominic Stricker s-a calificat deja în semifinalele și va juca ultimul meci din grupe doar pentru statistică. Elvețianul a câștigat primele două partide în fața a doi jucători mai bine cotați, Jack Draper și Lorenzo Musetti.  

A fost un succes în minimum de seturi în fața lui Draper și o victorie în 5 seturi contra lui Musetti. Meciul contra italianului a fost un adevărat maraton, dar succesul a fost unul meritat.  

Meciul cu Tseng nu va mai conta decât pentru palmares, dar Dominic va încerca să încheie faza grupelor cu maxim de victorii. Nu ar fi exclus să vedem mai mult de trei seturi.  

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Meciuri directe Tseng – Stricker 

Va fi primul duel direct între cei doi jucători. 

Ponturi pariuri Tseng – Stricker 

Total game-uri peste 19,5 (cel puțin 20 de game-uri) cotă 1.47 Betano 

Va fi un meci pe care Stricker îl va aborda mai relaxat, astfel că jucătorul asiatic are o șansă în plus. Cum prezența în semifinale e deja asigurată, indiferent de rezultat, credem că vom vedea cel puțin 20 de game-uri derulate! 

Înregistrează-te la Betano cu codul BET77 pentru un Freebet de 77 de lei!
Pariază acum!

Min1s 1 – minim un set câștigat de Tseng – cotă 1,60 Superbet 

Cum ziceam și mai sus, relaxarea din jocul lui Stricker se va simți și pe terenul de joc. Tseng are șansa primei sale victorii de la acest turneu, însă noi vom paria pe cel puțin un set câștigat de către sportivul din Taiwan.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status