➖ Trungelliti – Gaston, Verona Challanger, 25 iulie

Home » ➖ Trungelliti – Gaston, Verona Challanger, 25 iulie

Urmărim în interes de profit la meciuri tenis cei mai în formă tenismeni ai momentului, iar unul dintre aceștia participă în această săptămână la Verona Challanger. Acolo unde se află Gaston, care are două titluri la rând câștigate. Meciul Trungelliti – Gaston se joacă marți, 25 iulie, nu mai devreme de ora 11:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Trungelliti – Gaston

Marco Trungelliti (Argentina) – 33 ani – locul 228 ATP

Trungelliti este un jucător care e mai aproape de retragere și acest lucru este arătat și de rezultate, nu doar de vârstă. Are doar două victorii în ultimele opt partide, plus că a și rărit-o cu participarea la turnee. La cel mai recent turneu la care a participat a fost în calificări la Gstaad, unde trecuse de Tirante și a cedat la Bergs. Pe tabloul principal a mai fost la Salzburg, unde l-a învins pe de Ritschard și a pierdut imediat cu Monteiro.

Seria de patru înfrângeri la rând a cuprins un meci pe iarbă, în calificările de la Wimbledon (0-2 cu japonezul Daniel), respectiv trei pe zgură: 0-2 cu Fonio, 1-2 cu Lopez San Martin și retras la 0-1 cu Serdarusic.

Cel mai îngrijorător lucru pentru Trungelliti este că eșecurile suferite n-au fost în fața a unor sportivi de top, iar asta denotă o formă extrem de slabă a argentinianului. Singura dată când a legat trei victorii la rând în 2023 a fost la un turneu de zgură, la început de aprilie, la Murcia.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Hugo Gaston (Franța) – 22 ani – locul 120 ATP

Hugo Gaston este cel mai în formă tenismen din afara primei sute mondiale, având două turnee de zgură consecutiv câștigate. Primul a fost la Iași, cu victorii la Zekic, Cuevas, Sachko, Diez și Zapata Miralles. Iar reușita a fost dublată și la Trieste, cu succes împotriva următorilor adversari: Caruso, Burruchaga, Jaquet, Martinez și Passaro. Forța de joc dobândită pe zgură în ultima perioadă le dă mari speranțe francezilor că au un jucător care să parcurgă mai multe tururi la turneul de anul viitor de la Roland Garros. Având doar 22 de ani, încă există o marjă mare de progres pentru Gaston. O dată pornit în acest ritm al victoriilor, francezul poate să continue să ridice nivelul și să câștige cât mai multe meciuri pe zgură până la trecerea către perioada de suprafață de hard ce va urma.

Gaston a mai avut o finală disputată în Chile, în martie, când avea să piardă în fața brazilianului Seyboth Wild – marea surpriză de la Roland Garros de pe tabloul masculin.

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Meciuri tenis Trungelliti – Gaston

Un singur meci au avut de jucat Trungelliti și Gaston până acum în carieră, iar francezul avea să se impună. S-a petrecut în primul tur al calificărilor de la Roland Garros în 2019, când Gaston avea abia 18 ani, dar tot a reușit să câștige, scor 6-4, 6-1.

Ponturi tenis Trungelliti – Gaston

2 (câștigă Gaston) – cotă 1,42 (Mozzart Bet) ➖

Deschide-ți cont la Mozzart pentru un
Bonus de bun venit de până la 1750 lei pentru pariori!

Nu e mare știință de văzut că Gaston pornește drept mare favorit în meciul cu Trungelliti. Avem de-a face cu unul dintre sportivii de top ca formă, ce va întâlni un adversar ruginit, aproape de a se lăsa de tenis. Sau cel puțin așa îl îndeamnă rezultatele pe Trungelliti, care la 33 de ani abia reușește să mai câștige câte un meci. De regulă, după câștigarea a două turnee consecutiv, gradul de concentrare poate avea de suferit, dar dată fiind diferența de valoare, Gaston ar trebui să reușească să gestioneze favorabil disputa. 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status