✅ Tomova – Podoroska, Hamburg WTA, 24 iulie

Home » ✅ Tomova – Podoroska, Hamburg WTA, 24 iulie

Fiecare început de săptămână înseamnă noi meciuri tenis de la care putem scoate profit, așa cum se anunță și turneul feminin de la Hamburg, acolo unde au fost atrase de zgură foarte multe jucătoare din top 100. Ne axăm pe meciul Tomova – Podoroska, programat luni, 24 iulie, nu mai devreme de ora 11:00, dar cel mai probabil se va juca mai târziu de această oră.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

hamburg

Viktoriya Tomova (Bulgaria) – 28 ani – locul 97 WTA

Aflată în buza topului 100, Tomova se pregătește să părăsească această categorie în curând, în ritmul în care au decurs rezultatele sale de până acum. De la începutul lunii mai până în prezent, foarte rar a reușit să lege câte două victorii, iar așa se întâmpla atunci când avea un traseu prea favorabil. Cum s-a întâmplat la Bastad, în competiția precedentă la care a luat parte, când a trecut de Semenistaja și Paquet, două jucătoare acoperite de umbra anonimatului. Dar avea să piardă la primul duel mai tare, în turul al treilea, când a dat de sârboaica Danilovic (locul 104 WTA).

La Wimbledon a furnizat o surpriză în primul tur, când a eliminat-o pe americanca Pera, dar a fost eliminată ulterior de britanica Boulter. A fost singurul rezultat remarcabil de pe iarbă, având un bilanț general de 2-5 (victorii – înfrângeri).

Dar ne concentrăm mai mult pe zgură, suprafață ce este la dispoziție și în turneul actual de la Hamburg. Iar înainte să treacă pe iarbă, Tomova nu era deloc prietenoasă nici cu zgura, pesemne că problemele sale de formă nu țin cont neapărat de suprafață. La Roland Garros a ieșit din primul tur, eliminată de Alexandrova, iar la fel s-a întâmplat la orice turneu important de zgură. A pierdut cu Putintseva la Roma, respectiv cu Grabher la Madrid.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Nadia Podoroska (Argentina) – 26 ani – locul 80 WTA

Ca orice tenismen argentinian, Podoroska preferă suprafața de zgură, drept dovadă și diferența de rezultate obținute pe această suprafață comparativ cu celelalte. A avut evoluții constante în acest an, fără să iasă neapărat în evidență, dar și fără să se fi făcut de râs. La Roland Garros a trecut de Ponchet în primul tur, dar avea să cedeze la mare luptă cu Muchova – ce avea să ajungă până în finală, după ce Podoroska câștigase un set cu 6-0. Argentinianca nu este o jucătoare de forță, ci una cu munca, astfel că preferă schimburile lungi, având o mișcare foarte bună în teren.

La precedentul turneu la care a luat parte, cel de la Budapesta, a fost la un pas de calificarea în finală, fiind eliminată de Timofeeva, după un meci de trei seturi ce basculat alternativ în ambele direcții. Trecuse de Hunter, Siskova și Avanesyan fără prea mari probleme în celelalte trei tururi, iar acesta a fost primul său turneu de după perioada de iarbă. Așa că parcursul de la Budapesta poate fi considerat și cel mai relevant pentru pariuri sportive.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis Tomova – Podoroska

Podoroska o domină pe Tomova la capitolul meciuri directe, pentru că are câștigate ambele partide. E drept că a trecut ceva timp de la cele două confruntări, dar ca moral ar trebui să constituie un sprijin în pregătirea partidei. Prima întâlnire a avut loc pe zgura de la București, unde Podoroska se impunea cu 6-3, 6-1, nefiind neapărat favorită. Iar al doilea succes cu Tomova s-a petrecut în 2019, pe suprafață dură, din nou foarte clar, 6-2, 6-1, când tot bulgăroaica pornea din postura de favorită ca și la precedentul duel.

Ponturi tenis Tomova – Podoroska

2 (câștigă Podoroska) – cotă 1,57 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Ne-a mers bine la ponturi tenis în ultima perioadă și încercăm să ducem la capăt misiunea de a scoate profit și de pe urma acestui meci. Podoroska are o formă mai bună și e mai prietenoasă cu zgura, în timp ce Tomova a înregistrat un an de declin. În plus, argentinianca a învins-o foarte clar pe bulgăroaică în cele două confruntări directe de până acum. Chiar și ca stil de joc, Podoroska este în avantaj față de Tomvoa, preferând dueluri cu astfel de adversare care forțează atacuri din poziții nefavorabile.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status