❌ Ponturi tenis Thiem – Monteiro, ATP RIO Open, 21-02-2023 

Home » ❌ Ponturi tenis Thiem – Monteiro, ATP RIO Open, 21-02-2023 

Săptămâna aceasta avem din nou trei turnee programate în circuitul masculin și unul în cel feminin. ATP Marseille și ATP Doha, din categoria ATP 250 și ATP Rio Open, din categoria ATP 500. De asemenea, la fete avem programat tot un turneu puternic, WTA Dubai, din categoria WTA 1000. Așadar motive întemeiate pentru ca noi să venim în ajutorul tău cu ponturi și pariuri, de la cele mai tari meciuri de tenis. Deschidem seria pronosticurilor cu partida dintre fostul număr trei mondial, austriacul Dominic Thiem și brazilianul Thiago Monteiro, din cadrul turului inaugural de la ATP Rio Open. Partida este programată penultima a zilei arena Guga Kuerten și va începe după miezul nopții în România. Mai multe detalii, dar și pariul la Thiem – Monteiro, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Thiem - Monteiro

Dominic Thiem: Formă sportiv 

Dominic Thiem a avut un start de sezon modest. Fostul număr trei mondial e încă în căutarea formei din trecut. Doar 6 meciuri jucate de Thiem în 2023, din care 5 au fost eșecuri. 

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Singura victorie a venit săptămâna trecută, la turneul de la Buenos Aires, în primul tur. A fost o victorie muncită, în fața slovacului Alex Molcan, 7-6, 6-3. Însă succesul nu i-a dat imboldul necesar austriacului, care a cedat în următorul tur în fața lui Varillas, în minimum de seturi. 

Aici, în primul tur, Thiem nu va avea un adversar ușor, dar austriacul speră la un joc mai bun și o calificare în turul secund la competiția de la Rio Open. Nu ar fi exclus să vedem un meci cu trei seturi! 

Thiago Monteiro: Formă sportiv 

Thiago Monteiro e un sportiv din Brazilia, în vârstă de 28 de ani, clasat pe locul 83 ATP. Iar sud-americanul e un jucător decent pe zgură, chiar dacă de multe ori e inconstant. Atât pe durata unei perioade sau chiar a unui meci. 

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Suprafața roșie a fost mereu favorita brazilianului, unde a obținut și cele mai bune rezultate din carieră. Startul de sezon nu a fost cel mai bun pentru Monteiro, care a bifat doar trei victorii în 2023. Săptămâna trecută, la Buenos Aires, brazilianul a fost eliminat încă din primul tur de către Padro Cachin. A fost al doilea eșec pe zgură din acest sezon, după înfrângerea de la Cordoba. 

În turul inaugural de la Rio Open, Monteiro are parte de un adversar cu nume. Chiar dacă Thiem nu mai e la nivelul din urmă cu 4-5 ani, sud-americanul va avea o misiune grea.  

Meciuri tenis Thiem – Monteiro 

Va fi primul meci direct între cei doi jucători! 

Ponturi Pariuri Thiem – Monteiro 

Victorie Dominic Thiem – cotă 1.45 Unibet ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Se anunță un meci interesant între cei doi jucători. Ambii au avut un start de an modest, dar zgura e suprafața favorită a amândurora. Thiem va încerca să crească nivelul jocului și să aibă un parcurs bun în Brazilia. Chiar dacă va avea de înfruntat și atmosfera, care va fi de partea lui Monteiro, noi credem că austriacul poate ieși câștigător. Pariul oferit la Thiem – Monteiro merge pe victoria fostului număr trei mondial

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status