✅ Ponturi tenis Thiem – Garin, ATP Santiago, 01-03-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Thiem – Garin, ATP Santiago, 01-03-2023 

Seria pariurilor din tenis continuă pe site-ul nostru, iar un prim pronostic vine de la duelul dintre austriacul Dominic Thiem și chilianul Cristian Garin, din cadrul turului întâi a turneului de la #ATP Santiago sau Chile Open. Partida este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe miercuri dimineața, aproape de ora 02:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariul la Thiem – Garin, în cele de mai jos. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Chile Open, ATP Santiago, Thiem – Garin

Dominic Thiem: Formă sportiv 

Dominic Thiem e unul din jucătorii experimentați din circuit. Doar că austriacul e în căutarea nivelului din trecut, atunci când era în top 5 și se bătea de la egal la egal cu orice adversar. Startul de an nu a fost însă pe măsura așteptărilor. Din contră chiar! 

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Austriacul a obținut doar o singură victorie în 2023. Tot pe zgură, suprafața preferată a fostului număr trei mondial. La Buenos Aires, Thiem se impunea în primul tur contra slovacului Alex Molcan. Săptămâna trecută, la RIO, Dominic ceda în două seturi în runda inaugurală a turneului, contra brazilianului Monteiro. 

Primul adversar de la competiția din Chile nu va fi deloc ușor. Thiem va trebui să înfrunte unul din favoriții gazdelor, iar meciul se anunță interesant. Austriacul are armele sale și poate face un meci bun, care să-l ajute să avanseze în turul secund. 

Cristian Garin: Formă sportiv 

Cristian Garin e unul din reprezentanții gazdelor de la ATP Santiago. Chilianul în vârstă de 26 de ani nu mai este însă la nivelul din urmă cu 3-4 ani, atunci când era o prezență constantă în top 20. Nici pe zgură, suprafața favorită a sud-americanului, rezultatele nu mai sun ca înainte. 

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Startul de sezon a fost și el modest, cu multe eșecuri suferite. În partidele jucate pe suprafața roșie, Garin are doar o singură victorie. La Cordoba, în fața unui jucător ieșit din formă, spaniolul, Pedro Martinez. Săptămâna trecută la RIO, tot în fața lui Martinez a cedat Garin, în minimum de seturi. 

Ieșit din formă, Garin încearcă să ridice nivelul la ultimul turneu ATP pe zgură din sezonul sud-american. Doar că adversarul din prima rundă, aflat și el departe de potențialul său, va fi greu de învins. Nu e exclus să vedem un meci decis în 3 seturi. 

Meciuri tenis Thiem – Garin 

O singură dată s-au întâlnit cei doi jucători. În 2020, la Viena, când Thiem se impunea în două seturi. 

Ponturi pariuri Thiem – Garin 

Total game-uri meci – peste 20,5 (în meci se vor juca minimum 21 de game-uri) cotă 1,65 (Superbet) ✅

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Se anunță un duel disputat în primul tur la Santiago. Favoritul gazdelor va avea un meci greu contra fostului finalist de la Roland Garros. Ambii sportivi traversează un moment slab, astfel că meciul e deschis oricărui rezultat. În acest caz, pariul la Garin – Thiem merge pe over 20,5 game-uri

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status