Ponturi tenis Stricker – Lehecka, Next Gen ATP Finals, 11-11-2022 

Home » Ponturi tenis Stricker – Lehecka, Next Gen ATP Finals, 11-11-2022 

Continuăm seria pariurilor din tenis cu semifinalele de la competiția Next Gen ATP Finals, din Milano. Pentru început trecem în revista meciul dintre elvețianul Dominic Stricker și cehul Jiri Lehecka, din cadrul primei semifinale. Partida e programată pe terenul central, cu începere de la ora 20:30. Mai multe detalii de la duelul Stricker Lehecka, dar si pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Stricker – Lehecka

Dominic Stricker: Formă sportiv 

Elvețianul a câștigat toate meciurile din faza grupelor. Primele două partide au fost în fața a doi jucători mai bine cotați, Jack Draper și Lorenzo Musetti.   

A fost un succes în minimum de seturi în fața lui Draper și o victorie în 5 seturi contra lui Musetti. Meciul contra italianului a fost un adevărat maraton, dar succesul a fost unul meritat. Victoria din ultima etapă, contra lui Tseng, a fost doar de statistică! 

Meciul pentru un loc în marea finală nu va fi deloc ușor. Adversarul e un sportiv bun din circuit, iar partida e deschisă oricărui rezultat. Nu ar fi exclus să vedem chiar 5 seturi!

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Jiri Lehecka: Forma sportiv 

Jiri Lehecka a jucat bine la acest turneu. Au fost două victorii și un eșec în faza grupelor pentru jucătorul ceh în vârstă de 21 de ani. Pentru calificarea în semifinale, Lehecka s-a impus în ultimul meci contra faoviritului gazdelor, Matteo Arnaldi. 

A fost un succes și de moral pentru jucătorul din Cehia, care va avea o misiune mai mult decât grea în semifinale. Serviciul și lovitura de dreapta sunt principalele arme ale lui Jiri. 

Disputa se anunță disputată și chiar dacă pleacă cu șansa a doua, Lehecka va încerca să bifeze calificarea în marea finală.

Răspunde corect la întrebări în fiecare zi și câștigă pariuri gratuite și rotiri gratuite
cu UNIBET BOUNCE!

Meciuri directe Stricker – Lehecka

O singură dată s-au mai întâlnit cei doi jucători, anul acesta, în calificările de la Halle, iar Stricker s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Stricker – Lehecka  

Total game-uri peste 23,5 (minim 23 de game-uri în meci) cotă 1,80 Superbet

Credem că partida e deschisă oricărui rezultat, iar meciul poate avea chiar și 5 seturi. În condițiile date, vom miza cu încredere pe cel puțin 24 de game-uri derulate! 

25 de lei Free Bet și 250 rotiri gratuite fără depunere la Sizzling Hot!
Deschide și verifică contul tău Superbet azi!

Victorie Dominic Stricker cotă 1.44 Unibet 

Vom miza pe victoria lui Stricker. Elvețianul e în mare formă și suntem de părere că poate face diferența în eventualele seturi cu tie-break! Chiar dacă vor fi și 5 seturi, vom miza pe succesul elvețianului! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status