✅ Stephens – Putintseva, Roland Garros, 2 Iunie

Home » ✅ Stephens – Putintseva, Roland Garros, 2 Iunie

Cu cât avansăm mai mult în competiție, cu atât avem mai multe meciuri tenis bune de pariate – pentru că avem deja imaginea de ansamblu conturată cu forma fiecărui sportiv în parte. Meciul Stephens – Putintseva, din al treilea tur de la Roland Garros, se joacă vineri, 2 iunie, nu mai devreme de ora 12:00. Turneul de la Paris este transmis în direct de canalele Eurosport și Eurosport 2.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Stephens – Putintseva

Sloane Stephens (SUA) – 30 ani – locul 30 WTA

Deși sportivii din America nu sunt tocmai cei mai prietenoși cu suprafața de zgură, se poate spune că Stephens este una dintre excepțiile care confirmă regula. Cu atât mai mult cu cât este vorba despre Roland Garros – competiție unde Sloane Stephens a jucat finala în 2018, pierdută la momentul respectiv în fața Simonei Halep, după ce câștigase setul inaugural al partidei. În sezonul trecut a ajuns până în sferturi, pentru a doua oară în ultimele patru sezoane, iar în urmă cu trei ani a jucat până în optimi. Și actuala ediție de la French Open a început foarte bine pentru Stephens, care și-a spulberat adversarele în primele două tururi: 6-0 și 6-4 cu Karolina Pliskova (una dintre cele mai cunoscute jucătoare de pe circuit), respectiv 6-2, 6-1 cu rusoaica Gracheva (locul 41 WTA).

Stephens a câștigat un trofeu pe zgură în acest sezon, tot în Franța, la Challanger-ul de la Saint Malo, competiție în care a învins-o pe Svitolina în semifinale. Parcurs bun a mai avut și la Rabat, chiar înainte de Roland Garos, unde a înregistrat trei victorii până la eșecul cu italianca Bronzetti.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Yulia Putintseva (Kazahstan) – 28 ani – locul 58 WTA

Ajunsă în turul al treilea de la Roland Garros, Putintseva deja a depășit orice performanță din acest sezon de zgură. Jucătoarea din Kazahstan n-a avut rezultate pe măsura așteptărilor până să intre pe tabloul principal de la Roland Garros. De regulă, era eliminată după ce reușea să treacă un singur tur, excepție făcând turneul de la Rabat (Maroc), unde a avut două victorii, cu EL Aouni și Jeanjean. Au fost două adversare destul de accesibile, la fel cum s-a întâmplat și în primele două tururi parcurse cu bine și la Roland Garros. Putintseva le-a învins pe Zanevska, 7-5, 7-6, respectiv pe Qinwen Zheng, 6-3, 4-6, 6-2. Ambele jucătoare sunt mai mult de suprafețe rapide, fără prea mare background pozitiv pe zgură.

În sezonul trecut de la French Open, Putintseva a fsot eliminată de Camila Giorgi, scor 3-6, 5-7, după ce în primul tur o învinsese pe româna Irina Maria Bara – jucătoare venită din calificări la acea vreme.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis Stephens – Putintseva

Există cinci partide directe între Stephens și Putintseva, dar destul de îndepărtate ca timp pentru a mai putea fi relevante la concret pentru pariuri sportive. Per total, Putintseva conduce cu 3-2, cu meciuri disputate în perioada 2016 – 2021. În ultimii doi ani nu s-au mai întâlnit pe traseu, cu atât mai puțin pe zgură.

Ponturi tenis Stephens – Putintseva

1 (câștigă Putintseva) – cotă 1,59 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Ne orientăm la acest meci mai mult pe forma de moment decât pe alte aspecte, pentru că la ce a arătat Stephens până acum ar putea fi luată în calcul drept o jucătoare ce să pătrundă adânc pe tabloul principal de la feminin. Americanca și-a spulberat adversarele întâlnite în primele două tururi, deși nu erau preconizate a fi deloc meciuri ușoare. De partea cealaltă, chiar dacă Putintseva este o jucătoare bună, a avut și un traseu destul de favorabil până acum. Iar în actualul sezon de zgură nu s-a simțit deloc bine, pierzând mereu în fazele incipiente ale turneelor la care a participat. Stephens are de partea sa și aura experienței mai mari de la turneul francez, unde a jucat inclusiv o finală.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status