✅ Sorribes Tormo – Burel, Palermo WTA, 21 iulie

Home » ✅ Sorribes Tormo – Burel, Palermo WTA, 21 iulie

De cele mai multe ori, cele mai atractive meciuri tenis pentru pariori sunt cele din circuitul feminin, iar turneul de la Palermo este unul dintre cele mai importante din această perioadă. Pe zgura din Italia avem un duel între Sorribes Tormo – Burel, în faza sferturilor de finală, programat vineri, 21 iulie, nu mai devreme de ora 17:00.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Sorribes Tormo – Burel

Sara Sorribes Tormo (Spania) – 26 ani – locul 85 WTA

Apărută deja de ceva timp în circuit, Sorribes Tormo n-a reușit să se impună la potențialul la care era așteptat de la ea în primii ani ai aparițiilor la profesioniști. Dar a rămas constant o jucătoare bună de zgură, marile sale probleme provenind la celelalte suprafețe.

Prin turneul de la Palermo, Sorribes Tormo a făcut trecerea către zgură, după ce a participat pe tabloul principal pe iarba de la Wimbledon. Acolo a trecut în primul tur de Trevisan, dar avea să piardă apoi cu liderul mondial Iga Swiatek. La celălalt grand slam din această vară, pe zgura de la Roland Garros, Sara a ajuns până în optimi, unde a pierdut la mare luptă cu brazilianca Haddad Mai, cu set decisiv în prelungiri. Beneficiase de retragerea Elenei Rybakina, dar trecuse de experimentat Petra Martic, dar și de franțuzoaica Burel – chiar actuala adversară de la Palermo. Până să dea de Burel în sferturi, Sorribes Tormo a trecut de două localnice, Cocciaretto și Brancaccio.

Un alt rezultat bun pe zgură în acest sezon, a fost scos de Sara la W100 Madrid ITF, când a ajuns până în finală, unde cedase cu Danilovic, după o serie de patru victorii cu jucătoare de top 100 sau din preajmă.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Clara Burel (Franța) – 22 ani – locul 94 WTA

Clara Burel se dorea a fi noua speranță a tenisului francez care să țină steagul sus în principala competiție de zgură, la Roland Garros – ce este găzduită chiar la Paris. Doar că a dezamăgit în acest an complet, pierzând în primul tur cu Sorribes Tormo. De acolo și-a refăcut moralul, după ce a fost terfelită de presa franceză, în cadrul unui turneu extrem de slab punctat, la Montpellier, pe care l-a și câștigat, fiind detașat mare favorită încă de la start. A rămas în Franța pentru un alt turneu destul de modest, la Contrexeville, unde n-a mai confirmat. A trecut un singur tur, cu cehoaica Palicova, fiind eliminată apoi de Lys,  după 6-2, 1-6, 3-6.

Burel a făcut un turneu destul de bun la Palermo, unde are nevoie de rezultate bune până la capăt pentru a-și păstra locul în prima sută mondială. A trecut mai întâi de austriaca Grabher, 6-4, 7-5 și de spaniola Cristina Bucsa, 6-2, 6-4.

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

Meciuri tenis Sorribes Tormo – Burel

Există un avantaj major pentru Sorribes Tormo față de Burel, pe care a învins-o în cele două dispute directe de până acum. Iar un astfel de aspect este extrem de important când e vorba de ponturi tenis. Prima oară a câștigat Sara cu 6-4, 6-2, pe zgura de la Lausanne, în 2022. Dar și mai elocvent este succesul din acest an de la Roland Garros, 7-6, 6-2, în care Sorribes Tormo avea să treacă de una dintre favoritele gazdelor turneului.

Ponturi tenis Sorribes Tormo – Burel

1 (câștigă Sorribes Tormo) – cotă 1,45 (Fortuna) ✅

Deschide-ți contul Fortuna azi și ai
100% până la 500 de lei la prima depunere!

După cum o arată și cota, nu este un meci în care să fie nevoie doar de prezența jucătoarei din Spania, ci va trebui să se și întrebuințeze pentru a câștiga meciul cu Burel. Dar avem încredere că Sorribes Tormo este jucătoarea mai bună pe zgură și are și avantajul de a fi câștigat ambele dispute cu Burel din cariera sa de până acum. Capacitatea de efort ieșită din comun a spaniolei o ajută să oprească atacurile Clarei Burel, ceea ce poate să creeze o presiune mai mare pe lovituri pentru franțuzoaică. Iar pe fondul greșelilor apărute din această perspectivă, Sorribes Tormo poate specula ca să câștige.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status