✅ Ponturi tenis Sinner- Medvedev, finală ATP Rotterdam, 19-02-2023 

Home » ✅ Ponturi tenis Sinner- Medvedev, finală ATP Rotterdam, 19-02-2023 

Duminică sunt programate cele trei finale de la turneele de tenis care au avut loc în această săptămână. Pentru început venim cu pariul câștigător de la meciul dintre italianul Jannik Sinner și fostul lider mondial, rusul Daniil Medvedev, din cadrul ultimului act de la ATP Rotterdam. Meciul este programat pe arena centrală și va începe după ora 16:30. Mai multe detalii, dar si pariul la Sinner – Medvedev, în cele de mai jos.

Sari direct la pont >>

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Sinner - Medvedev

Jannik Sinner: Formă sportiv 

Jannik Sinner bifează cea de-a doua finală consecutivă, după succesul de săptămâna trecută de la Montpellier. Italianul în vârstă de 21 de ani ajunge în cea de-a 9-a sa finală din carieră și vizează al 8-lea titlu. Și al doilea din 2023! 

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Parcursul lui Jannik din această săptămână a fost foarte solid. Peninsularul nu a resimțit oboseala acumulată săptămâna trecută și a ajuns din nou în ultimul act, cedând doar un singur set! Chiar în primul meci, contra francezului Banjamin Bonzi! 

În drumul spre finală, Sinner a trecut de favoritul principal, Stefanos Tsitsipas, pe care l-a învins în două seturi, 6-4, 6-3. Wawrinka și Griekspoor au mai fost ceilalți jucători pe care italianul i-a învins. Meciul din finală se anunță de departe cel mai greu de la acest turneu, dar Sinner a demonstrat că poate să învingă orice adversar din circuit! 

Daniil Medvedev: Formă sportiv 

Daniil Medvedev bifează prima sa finală din 2023. Și cea de-a 28-a din carieră. Rusul a jucat în finale anul trecut, din care trei au fost câștigate. Parcursul din această săptămână de la Rotterdam a fost însă foarte, foarte solid.  

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Fostul lider mondial a cedat doar un singur set. În turul inaugural, contra spaniolului Davidovich Fokina. Dar și acel set a fost pierdut cu neșansă. Dar mai mult decât atât, Medvedev a impresionat în victoriile din sferturi și semifinale, contra a doi jucători foarte buni: Felix Auger Aliassime și Grigor Dimitrov.  

Doar 5 seturi cedat împotriva canadianului și trei contra bulgarului. Două victorii extrem de categorice, care arată încă o dată că rusul nu a fost întâmplător numărul 1 mondial. Pentru primul său titlu din acest an, Daniil se va lupta cu un jucător aflat și el în mare formă, dar noi credem că rusul are prima șansă în finala de la Rotterdam! 

Meciuri tenis Sinner – Medvedev 

De patru ori s-au mai întâlnit cei doi sportivi, iar rusul a ieșit câștigător de fiecare dată. Ultima oară, toamna trecută, la Viena, când Daniil s-a impus cu 6-2, 6-4! 

Ponturi tenis Sinner – Medvedev 

Victorie Daniil Medvedev – cotă 1,60 (Betano) ✅

Deschide-ți contul Betano cu codul de bonus COMBO60 (pasul 3)
Primești 60 de lei free bet la înregistrare și 60 de rotiri la Burning Hot după verificare!

Rusul a jucat de-a dreptul fantastic de-a lungul acestei săptămâni. Victoriile cu Aliassime și Dimitrov au impresioant și e greu de crezut că fostul lider mondial va scădea ritmul în finală. Sinner a fost și el la un nivel extrem de ridicat, dar în semifinale a avut mult de muncă în fața unu oponent mult mai slab cotat. Nu e exclus să vedem un meci de 3 seturi, dar în acest moment rusul e mai bun. În condițiile date, pariul indicat la Sinner – Medvedev merge pe victoria fostului lider mondial! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status