✅ Shimabukuro – Samuel, calificări Wimbledon

Home » ✅ Shimabukuro – Samuel, calificări Wimbledon

Se întâmplă frecvent ca în lista de meciuri tenis de la Wimbledon, în special în perioada de calificări, să vedem că apar nume de jucători britanici cu care nu ne confruntăm în restul sezonului. Meciul Shimabukuro – Samuel, din al doilea tur de calificări de la Wimbledon, se joacă miercuri, 28 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Shimabukuro – Samuel

Sho Shimabukuro (Japonia) – 25 ani – locul 162 ATP

Este bine cunoscut deja faptul că sportivii din Japonia se descurcă bine pe suprafețe rapide de joc, stilul potrivindu-se mult mai bine decât pe zgură. Este cazul și lui Shimabukuro, care are trei turnee de iarbă în acest sezon până să intre în faza calificărilor de la Wimbledon. Are două victorii la Nottingham, cu Kovacevic și britanicul Broady, succes cu Onclin la Ilkley, plus alte două victorii cu Wendelken (alt britanic) și Hijikata. Tot cu victorie s-a încheiat și primul tur de al calificărilor de la competiția regină, 6-7, 6-3, 6-4, în fața argentinianului Diaz Acosta – un jucător bine văzut în circuit.

Shimabukuro nu este un simplu jucător de iarbă, ci are în setul său de abilități aptitudini de a se adapta la orice stil de joc. De exemplu, are un titlu recent câștigat pe zgură, la Tunis, în finalul lunii mai. Japonezul este extrem de motivat de a ajunge pe tabloul principal, încât s-a retras după primul set pierdut la capătul precedentului său turneu de iarbă, cel de la Ilkley.

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Toby Samuel (Marea Britanie) – 20 ani – locul 543 ATP

Toby Samuel este unul dintre cei mulți tineri britanici ce își fac apariția la turneele de iarbă din această perioadă a anului, în special cele disputate în Regatul Unit. Doar că Samuel a arătat rău de tot pe parcursul acestui sezon de iarbă, în care a dat chix din prima la toate cele trei turnee la care a participat: 0-2 cu Svajda, în calificările pentru Surbiton, 0-2 cu Cazaux, în calificări pentru Ntottingham, respectiv 1-2 cu Bolt la turneul Ilkley. Unica sa victorie pe iarbă din acest an a venit în compania elvețianului Bellier, în primul tur de la Wimbledon, dar a beneficiat de un oponent ieșit total din formă (cu șapte înfrângeri din ultimele sale opt partide).

De remarcat și faptul că Samuel a lipsit complet din circuitul de tenis de la jumătatea lunii ianuarie, până la startul lunii iunie – ceea ce-i îngreunează complet misiunea de a căpăta ritm bun de joc.

50 de lei free bet
la verificarea contului NetBet!
Înregistrează-te acum!

Meciuri tenis de Shimabukuro – Samuel

Nu există niciun meci direct în istoric între Shimabukuro și Samuel.

Ponturi tenis de Shimabukuro – Samuel

1 (câștigă Shimabukuro) – cotă 1,56 (NetBet) ✅

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Avem de-a face cu un duel ce ar trebui să fie extrem de echilibrat, între Shimabukuro și Samuel. Primul vine înverșunat și bine încărcat, atât ca formă, cât și ca parcurs de încălzire pe iarbă, iar britanicul abia a lăsat în spate o accidentare, iar rezultatele sale din acest an sunt extrem de neconvingătoare. E greu de crezut că Samuel va reuși să-l păcălească pe Shimabukuro, a cărui calitate este, printre altele, și rezistența la efort. A dovedit acest lucru prin cucerirea unui titlu pe zgură, iar faptul că a putut trece cu câteva succese notabile pe iarbă, îi oferă anvergura necesară să-l depășească și pe mult mai lipsitul de experiență Samuel. Nu că ar fi neapărat un lucru important, dar Samuel n-are nici poză în dreptul său pe FlashScore. Mizăm la pariuri sportive pe un succes al japonezului, iar cea mai bună cotă din ofertă am găsit-o la NetBet.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status