✅ Sherif – Dmitruk, Makarska Challenger, 8 Iunie

Home » ✅ Sherif – Dmitruk, Makarska Challenger, 8 Iunie

Ne continuăm incursiunea printre meciuri tenis ce ar putea să ne aducă profit, așa cum ne ies în evidență partidele de la turneul de zgură din Croația, la Makarska. Duelul Sherif – Dmitruk este programat marți, 8 iunie, nu mai devreme de ora 12:00, în turul al doilea al competiției. Ambele jucătoare s-au impus cu 2-0 în primul tur.

Sari direct la pont >>

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Sherif – Dmitruk

Mayar Sherif (Egipt) – 27 ani – locul 54 WTA

Tenisul feminin o are printre surprizele din ultimii ani drept protagonistă pe egipteanca Mayar Sherif. Chiar dacă a avut o evoluție bun și la Roland Garros, unde a învins-o în minimum de seturi în primul tur pe americanca Brengle, Sherif a fost eliminată la mare luptă în turul următor de mai bine cotata rusoaică Potapova.

Parcurs și mai bun de atât a avut pe zgura de la Madrid, unde le-a eliminat pe Giorgi, Kalinina, Garcia și Mertens, cedând după un meci cu set câștigat la Sabalenka (a doua jucătoare în clasamentul mondial).

Sherif urmărește la această competiție din Croația să aibă parte de un parcurs cât mai bun, fiind printre jucătoarele ce se pot gândi chiar la câștigarea turneului. Primul tur a fost trecut cu brio în fața unui adversar deloc ușor de învins, slovaca Zidansek. A fost o victorie destul de clară în cele din urmă, scor 6-3, 6-2.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Kristina Dmitruk (Belarus) – 19 ani – locul 219 WTA

Zona fostului URSS produce în mod continuu noi și noi jucătoare ce apar pe circuitul feminin de tenis, în special la turneele de zgură, așa cum este și cel de la Makarska. Dmitruk, în vârstă de doar 19 ani, a beneficiat de un wild card pentru a putea participa la acest concurs, iar norocul a fost de partea sa în primul tur, pentru că a avut o adversară pe măsură – tot o tânără de 19 ani cu wild card, unguroaica Szabanin. A fost o victorie în două seturi, 6-4, 6-1, după aproape o oră de joc.

Dmitruk n-are rezultate remarcabile pentru actualul sezon de zgură, reușind să treacă cel mult câte două tururi – la două competiții de nivel scăzut în comparație cu cel actual la care participă.

Singura victorie notabilă ar fi cu italianca Paolini, în turneul de la Koper, dar atunci adversara sa era mai mult cu gândul la marile turnee ce aveau să vină, așa că n-a forțat. De semnalat și faptul că s-a retras la un 0-5 în primul set cu nemțoaica Ambrosio, la turul inaugural de la Osijek.

Deschide-ți contul Superbet azi pentru un bonus de bun venit de 500 de lei și oferte speciale pentru pariurile pe Liga 1 și Liga Campionilor!

Meciuri tenis Sherif – Dmitruk

Nu s-a înregistrat niciun duel direct până acum între Sherif și Dmitruk, ceea ce era și destul de greu să se fi petrecut, întrucât bielorusa are doar 19 ani și abia a început să joace la turnee mai mari de tip Challanger.

Ponturi tenis Sherif – Dmitruk

Scor corect 2:0 (Sherif câștigă cu 2:0 la seturi) – cotă 1,47 (Superbet) ✅

Deschide cont la Superbet și primești AUTOMAT
250 de Rotiri GRATUITE la Sizzling Hot + 25 de lei bonus

Depune minim 20 de lei și primești
+300 de rotiri la Sizzling Hot și 50 de lei bonus!

Există atât de multe indicii către un succes al egiptencei încât e greu de evitat acest meci la pariuri sportive. Nu doar că mergem pe un succes al lui Sherif, ci pe un pont că va încheia socotelile din doar două seturi. Egipteanca a arătat foarte bine la ultimele meciuri pe zgură, fiind în zona de vârf a formei sale pe această suprafață, iar turneul de la Makarska poate să reprezinte salvarea sezonului său printr-un eventual titlu câștigat. Are norocul de a da în turul al doilea peste o jucătoare complet neexperimentată, care n-are anvergura de a gestiona cu bine duelurile tari.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status