❌ Ponturi tenis Shelton – Giron, ATP Delray Beach, 15-02-2023 

Home » ❌ Ponturi tenis Shelton – Giron, ATP Delray Beach, 15-02-2023 

Ponturile și pariurile din tenis continuă, iar pentru următorul meci mergem peste ocean, la duelul dintre conaționalii americani, Ben Shelton și Marcos Giron, din cadrul rundei inaugurale a competiției de la ATP Delray Beach. Confruntarea este ultima a zilei programată pe terenul central și va începe miercuri dimineața, aproape de ora 04:00, ora României. Mai multe amănunte, dar și pariul sigur la Shelton – Giron, în cele de mai jos. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Sari direct la pont >>

Shelton - Giron

Ben Shelton: Formă sportiv 

Ben Shelton a fost senzația începutului de an. Tânărul american, care până la startul acestui sezon nu a jucat în afara Statelor Unite, a impresionat la Australian Open. Și a confirmat practic talentul uriaș pe care îl are. Sferturi de finală pentru Ben la primul Grand Slam al anului. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Americanul a fost eliminat tot de către un compatriot la competiția de la Melbourne, Tommy Paul. După parcursul senzațional din Australia, Shelton a urcat în top 50, pe poziția 42 mai exact. De la eliminarea de la Antipozi, Ben nu a mai participat la nici o competiție. 

Actuala poziție i-a adus postura de cap de serie la ediția din acest an de la Delray Beach. Ben e favorit 8 și va da în primul tur peste conaționalul Marcos Giron. Meciul se anunță interesant, dar dacă tânărul american va juca la potențialul său, sunt șanse mari să acceadă în runda secundă. 

Marcos Giron: Formă sportiv 

Marcos Giron e un alt reprezentant al gazdelor de la Delray Beach. Americanul vine după un parcurs bun făcut săptămâna trecută la Dallas, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală ale turneului. Și a cedat în fața favoritului principal, compatriotul Taylor Fritz. 

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

A fost un meci pierdut la mare luptă de către Giron, care s-a ținut bine de numărul 8 mondial. A fost cel mai bun rezultat obținut de Marcos în 2023. Startul de an a fost destul bun pentru Marcos, care a oscilat însă destul de mult. Cum de altfel e și în marea parte a sezonului americanul.  

Aici nu a avut parte de o tragere foarte grea, doar că primul adversar ieșit în cale e un sportiv solid. Giron are însă de partea sa experiența mult mai mare la acest nivel și poate să debuteze cu dreptul la ediția din acest an de la Delray Beach. Nu e deloc exclus să vedem măcar un set cu prelungiri sau tie-break. Si de ce nu, un meci cu trei seturi! 

Meciuri tenis Shelton – Giron 

Va fi primul duel direct între cei doi conaționali! 

Ponturi Pariuri Shelton – Giron 

Victorie Ben Shelton – cotă 1,75 Netbet ❌

Deschide-ți contul NetBet cu codul de bonus 20FREE și primești
20 RON free bet la înregistrare + până la 200 RON free bet la depunere

Se anunță un meci mai mult decât interesant. Shelton vine după parcursul excelent de la Australian Open, iar acum așteptările sunt și mai mari. La fel și presiunea. Giron în schimb a fost oscilant și nu a reușit să bifeze, încă, vreun rezultat important. Chiar dacă partida are șanse să meargă într-un eventual decisiv, noi considerăm că tânărul american poate face diferența în momentele cheie. În acest caz, pariul recomandat la Shelton – Giron merge pe victoria numărului 42 mondial! 

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status