❌ Sharma – Korneeva, W60 Roma ITF, 16 Iunie

Home » ❌ Sharma – Korneeva, W60 Roma ITF, 16 Iunie

Până să facem trecerea totală cu meciuri tenis pe iarbă, mai avem de ciugulit câteva ponturi bune și din zona turneelor ce se desfășoară în continuare pe zgură. Așa cum este și duelul Sharma – Korneeva, în turul al doilea (optimi) la W60 Roma ITF, programat vineri, 16 iunie, nu mai devreme de ora 11:00.

Sari direct la pont >>

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

rome.w60

Astra Sharma (Australia) – 27 ani – locul 285 WTA

Sharma este o jucătoare ce n-a reușit niciodată să-și depășească nivelul sau condiția mediocrității în cariera sa de până acum. A rămas specializate pe turnee de rangul al treilea, fără prezențe notabile la competițiile care contează cu adevărat.

A venit pentru a juca în Europa de la începutul lunii iunie, unde mai întâi s-a lovit de italianca Brancaccio, în fața căreia a cedat în primul tur la Caserta, 4-6, 3-6. Periplul din Italia a continuat cu participarea la turneul W60 Roma ITF, unde a reușit să treacă de primul tur, de jucătoare de 18 ani, Lucie Havlickova (Cehia).

Între jumătatea lunii februarie (sezon de suprafață dură) și finalul lui aprilie, Sharma a dispărut din circuit, fără să participe la nicio competiție, iar trecerea pe zgură a făcut-o prin trei turnee din Statele Unite, unde a strâns cinci victorii (dar niciuna remarcabilă) și trei eșecuri.

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Alina Korneeva (Rusia) – 15 ani – locul 329 WTA

După Andreeva, jucătoare de 16 ani ce a lăsat o impresie bună la Roland Garros, o altă rusoaică adolescentă s-a remarcat în această vară. Este vorba despre Alina Korneeva, de doar 15 ani, care a reușit să câștige trofeul Roland Garros destinat junioarelor. A parcurs șase meciuri în care a câștigat fără milă în fața adversarelor sale, pierzând un singur set, în primul tur, cu nemțoaica Seidel – o altă jucătoare de perspectivă pentru circuitul feminin. În rest, majoritatea victoriilor au fost categorice, cu doar câteva game-uri cedate. Are apetit la turnee câștigate, pentru că s-a impus și pe hard, la Pretoria (Africa de Sud), unde în finală a învins-o pe mult mai experimentata Timea Babos.

Turneul actual de la Roma este primul după succesul de la Roland Garros juniori, ceea ce o responsabilizează să transpună rezultatul foarte bun și la nivel de senioare. În primul tur a trecut de românca Andreea Prisăcariu – jucătoare aflată în formă pe teren de zgură (turneu asemănător câștigat la Santa Margherita di Pula, semifinale la Bodrum, sferturi la Otocec).

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Meciuri tenis Sharma – Korneeva

Nu s-a înregistrat niciun meci direct între Sharma și Korneeva, ceea ce nici nu e de mirare, având în vedere că rusoaica are doar 15 ani.

Ponturi tenis Sharma – Korneeva

2 (câștigă Korneeva) – cotă 1,72 (Unibet) ❌

300 RON pariu fără risc + 22 RON pariu gratuit + 222 rotiri gratuite la sloturile Amusnet
la o depunere de minim 25 RON numai la Unibet!

Cine știe ce carieră de senzație urmează să aibă Korneeva, care deja a impresionat la aparițiile sale la senioare, deși are doar 15 ani. Talentul său extraordinar, combinat cu școala rusească de tenis ce oferă constant nume mari pe circuitul feminin, sunt detalii extrem de importante în economia acestui meci ca analiză pentru pariuri sportive.

Singurul aspect ce-i lipsește rusoaicei este experiența, ceea ce se va căpăta în timp. Dacă Korneeva va fi în mână bună la meci, Sharma n-are nicio șansă să-i reziste. Iar cum totul depinde de jucătoarea mai bună, iar forma sa arată exemplar în ultima vreme, avem toate motivele să mizăm pe un succes al său. Australianca este abia la al doilea turneu din Europa în acest an, ceea ce este greu de dus, mai ales că nu are un nivel de joc ieșit din comun.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status