Ponturi tenis Shapovalov – Fritz, ATP Viena, 26-10-2022

Home » Ponturi tenis Shapovalov – Fritz, ATP Viena, 26-10-2022

Continuăm seria pariurilor din tenis cu super disputa dintre canadianul Denis Shapovalov și americanul Taylor Fritz din cadrul turului secund al competiției de la ATP Viena, Austria. Meciul este programat ultimul al zilei pe arena centrală și va începe după ora 20:00, ora României. Mai multe detalii de la duelul Shapovalov – Fritz, dar și pariurile pe care le-am găsit, în cele de mai jos. 

Sari direct la pont >>

Shapovalov – Fritz, Erste Bank Open 2022

Denis Shapovalov: Formă sportiv 

Denis Shapovalov nu traversează cea mai bună formă. Canadianul a alternat evoluțiile în ultima perioadă, la fel ca și rezultatele. Cel mai bun parcurs a fost la Tokyo, acolo unde a fost învins în semifinale chiar de către adversarul din meciul din seara asta. 

Ultimul turneu la care a luat parte, săptămâna trecută, la Stockholm, Suedia, Shapo a piedut în sferturi contra lui De Minaur, în minimum de seturi. Aici, în primul tur, Denis a trecut lejer de unul din favoriții gazdelor, jurij Rodionov. 

În turul secund meciul se anunță mult mai greu, dar Shapo are de luat o revanșă după eșecul din urmă cu trei săptămâni din Japonia. Nu e exclus să vedem un meci de trei seturi! 

Taylor Fritz: Formă sportiv 

Taylor Fritz a avut un adevărat maraton în primul meci de la ediția din acest an de la Viena. Americanul, care e în cursa pentru unul din ultimele trei locuri vacante la Turneul Campionilor, a avut enorm de muncit în disputa din turul inaugural. 

A fost un succes în trei seturi contra altui jucător care în ultima perioadă a evoluat foarte bine, japonezul Yoshihito Nishioka, scor 6-7, 7-6, 6-3. Americanul a salvat și trei mingi de meci și a revenit de la break în față în decisiv! 

Cel puțin la fel de greu se anunță și meciul din turul doi, contra canadianului Sahpovalov. Dar dacă va fi mai atent, credem că Fritz poate continua parcursul din capitala Austriei! 

Meciuri directe Shapovalov – Fritz 

De 6 ori s-au mai întâlnit cei doi jucători, iar raportul este de partea lui Denis, care conduce cu 4-2. Ultimul duel direct, așa cum am zis, a fost la Tokyo, la începutul lunii, când Taylor s-a impus în trei seturi. 

Ponturi pariuri Shapovalov – Fritz

2 (Victorie Taylor Fritz) cotă 1,74 Superbet 

Fritz e extrem de motivat, o victorie aducându-l cu un pas mai aproape de Turneul Campionilor. Americanul va avea însă o misiune grea în fața lui Shapo, dar noi credem că Taylor poate avansa în sferturile de finală. 

Total game-uri meci peste 21,5 cotă 1,45 Unibet 

Cu siguranță meciul va fi unul echilibrat. Cu servicii foarte bune, game-urile se vor derula foarte ușor. În aceste condiții, suntem de părere că linia oferită va fi atinsă fără prea mari probleme! 

Pentru mai multe ponturi
urmărește-ne pe:

Facebook
Twitter
Telegram
Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status