❌ Serdarusic – Garin, Tampere, 18 iulie

Home » ❌ Serdarusic – Garin, Tampere, 18 iulie

N-are rost să stăm să plângem după meciuri tenis de la Wimbledon, pentru că sunt deja de domeniul trecutului, chiar dacă la noi pe site am avut profit de pe urma lor. Mergem înainte cu noi turnee, cum ar fi cel de la Tampere (Finlanda), care ne propune meciul Serdarusic – Garin, în primul tur. Partida este programată marți, 18 iulie, nu mai devreme de ora 11:00, cu chilianul favorit numărul 2 din concurs.

Sari direct la pont >>

Participă și tu la
Marea Păcăneală 2023 la Betano
și ia-ți partea din premiul de 100,000 LEI!

Serdarusic – Garin

Nino Serdarusic (Croația) – 26 ani – locul 295 ATP

Un croat care n-a rupt niciodată gura târgului în tenis prin rezultatele sale. Serdarusic a petrecut luna iunie, de exemplu, pe coclauri prin Columbia, departe de acțiunea reală din Europa. Chiar dacă a obținut destul de multe victorii în fazele de calificări ale turneelor de zgură la care a participat în acest an, pe tabloul principal a fost anonim, fără să fi reușit rezultate de anvergură. Anii tot trec și nu pare că Serdarusic va putea vreodată să fie un jucător demn de luat în seamă, fiind și foarte îndepărtat ca poziție de prima sută mondială.

Aventura sa din Columbia, unde a disputat cele mai recente două turnee, s-a încheiat cu un bilanț de trei victorii și două eșecuri, dar toate împotriva unor anonimi la scară mondială pentru tenis. Succesele au fost obținute cu Soriano Barrera (locul 469 ATP), Gomez (997) și Panta (466), iar eșecurile: la Rodriguez Taverna (254) și Lock (314).

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Cristian Garin (Chile) – 27 ani – locul 119 ATP

Chilianul Garin este favorit numărul 2 al turneului de la Tamepre, fiind un jucător al cărui nume reprezintă recunoștință valorică în tenisul mondial. Garin se află pe 119 ATP întrucât a evitat turneele de iarbă și s-a axat numai pe zgură, unde se punctează mai puțin în această perioadă. Vine după un turneu destul de reușit la Iași, unde a ajuns până în finală, unde a cedat la mare luptă cu spaniolul Zapata Miralles. A avut o perioadă scurtă de absență după turneul de la Roma, unde înregistrase două victorii importante la Cachin și Paul, dar s-a accidentat la disputa cu Djere. Revenirea pare să îi fie de bun augur, o dată cu rezultatul finalei din turneul Challanger de la Iași.

Tot cu două victorii în acest sezon a dus și competiția de zgură de la Madrid, unde a pierdut la Fritz, dar a câștigat la Huesler și Kecmanovic. Iar înainte de Madrid și Roma – două dintre cele mai puternice competiții de zgură din afara celor de Grand Slam, Garin a mai făcut două victorii semnificative și la Munchen, unde a trecut de Sonego și Topo, dar a cedat contra lui Rune.

Fotbalul reîncepe în România!
Sărbătorește cu 50 de lei free bet de la Betano!

Meciuri tenis Serdarusic – Garin

Există un singur meci direct înregistrat între Serdarusic și Garin, în anul 2018, în cadrul unui turneu de zgură din Republica Dominicană. A fost atunci un succes clar pentru chilianul Garin, scor 6-2, 6-2, în cam o oră de joc, fără să fi fost pusă la îndoială supremația sa nicio clipă în acel meci. Întâlnirea avea loc în faza sferturilor de finală, iar competiția avea să fie câștigată în cel din urmă chiar de Garin, după ce a mai trecut de Berlocq și Delbonis în ultimele două faze.

Ponturi tenis Serdarusic – Garin

0:2 (scor corect 0:2 la seturi) – cotă 1,62 (Betano) ❌

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Garin pornește mare favorit la pariuri sportive, cu o cotă de 1,20 pentru victorie, dar care poate fi amplificată cu un rezultat corect de 2-0 la seturi. Ceea ce s-a și petrecut în singura confruntare directă dintre cei doi, ce a avut loc tot pe zgură ca și de această dată. Iar la nivel de ponturi tenis am avut o formă bună în ultima perioadă, la fel cum însuși Garin a avut pe parcursul turneului de la Iași – asemănător cu cel de la Tampere ca nivel.

Chilianul are nevoie să strângă cât mai multe puncte de pe urma unor astfel de competiții ca să forțeze intrarea în prima sută mondială, unde de altfel i-ar fi și locul conform valorii arătate de-a lungul timpului.  

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status