✅ Safiulin – Struff, Halle ATP, 21 iunie

Home » ✅ Safiulin – Struff, Halle ATP, 21 iunie

Ne concentrăm în continuare pe meciuri tenis de pe suprafața de iarbă, pentru că este perioada specifică unor astfel de competiții – cum este și tradiționalul turneu german de la Halle. Meciul Safiulin – Struff, din primul tur de pe tabloul principal, este programat miercuri, 21 iunie, nu mai devreme de ora 13:00.

Sari direct la pont >>

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Halle Open

Roman Safiullin (Rusia) – 25 ani – locul 99 ATP

Fără să fi jucat prea mult la viața lui pe iarbă, iată că Safiullin și-a făcut rost de un loc pe tabloul principal de la Halle, după ce a trecut de două tururi de calificare. În acestea avea să treacă de francezul Bonzi și de conaționalul său Karatsev. Contra celui de-al doilea a fost un meci la limită, în care oricare se putea impune la cum a decurs partida. Safiullin a gestionat mai bine momentele importante: tie-break în primul set, plus faptul că a rezistat de la 0-40 pe propriul serviciu în setul al doilea, la scorul de 3-3.

În calificările de la Stuttgart din acest an a cedat în fața libanezului Hassan, deși adversarul său avea o cotă de 5,00 pentru a se impune. Iar în rest mai are doar alte patru meciuri oficiale pe iarbă: două câștige, două pierdute. Victoriile au fost cu Karlovic (2021) și cu Hanfmann (2022), iar eșecurile au fost suferite cu Gaio (2021) și Rodionov (2022), fără a fi cine știe ce ca anvergură de oponenți.

Rusul Safiullin n-a participat la Roland Garros, iar parcursurile sale mai bune din acest an au avut loc la turneele de zgură de la Madrid și Roma, dacă ținem cont și de succesele din calificări.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Jan-Lennard Struff (Germania) – 33 ani – locul 21 ATP

Aflat în unul dintre cele mai bune momente ale carierei sale, Struff vine după o finală extrem de disputată, dar pierdută, pe iarba din Stuttgart. A fost un dramatic 7-6, 6-7, 6-7, cu 8-10 în tiebrek-ul decisiv contra americanului Tiafoe (locul 12 ATP). Iar până în ultimul act, Struff a trecut de nume grele ale tenisului de iarbă, 2-0 cu Zhang, 2-0 cu Paul, 2-0 cu Gasquet și 2-1 cu Hurkacz.

Iar anul 2023 a fost unul bun pentru Struff în general, chiar dacă la Roland Garros a fost eliminat din primul tur, după un alt meci maraton, 2-3 cu cehul Lehecka. Dar a făcut inclusiv pe zgură rezultate foarte bune, printre care se remarcă finala de la Madrid, 1-2 cu Alcaraz, după șase victorii cu: Sonego, Shelton, Lajovic, Cachin, Tsitsipas și Karatsev. Și la Monte Carlo și-a trecut în cont o victorie de răsunet, 2-0 cu Ruud – dublu finalist la Roland Garros.

Dacă anul 2022 n-a fost unul benefic în perioada de iarbă, Struff este oricum considerat unul dintre specialiștii acestei suprafețe din circuit.

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

Meciuri tenis Safiulin – Struff

A fost un singur meci Safiullin – Struff, în anul 2022 – perioadă în care neamțul nu a avut un parcurs foarte bun în general – când rusul s-a impus. A fost 7-5, 6-1, în cadrul turneului de suprafață dură de la Basel.

Ponturi tenis Safiulin – Struff

2 (câștigă Struff) – cotă 1,50 (Betano) ✅

Deschide cont nou la Betano
Primești AUTOMAT 333 Rotiri GRATUITE la Gates of Olympus!
Doar la BETANO!

După evoluțiile foarte bune pe iarba de la Stuttgart, e de așteptat ca Struff să continue în aceeași notă și la Halle – turneu tot din Germania natală. Astfel, mizăm la pariuri sportive pe faptul că neamțul va reuși să-l dovedească pe Safiullin – jucător complet neexperimentat pe iarbă, având doar șapte meciuri pe suprafața verde în cariera lui.

Recomandăm
Case de pariuri de top
Fortuna

100% până la 500 de lei la prima depunere

Unibet

Un brand consacrat, internațional, de încredere

Mozzart Bet

Bonusuri și cote bune la rezultat și peste / sub

Disclaimer:Toate ofertele speciale și bonusurile prezentate pe pagina web pariez-online.ro sunt supuse unor termeni și condiții de acordare individuale din partea operatorilor care le oferă. Pentru a fi complet informat despre toate aceste condiții, studiați totdeauna termenii și condițiile relevante asociate fiecărui bonus și fiecărei oferte speciale în parte direct pe pagina web al operatorului. Această pagină web conține informații despre jocuri de noroc pe bani reali.Accesul la acest site este interzis minorilor.Jocurile de noroc pot deveni o problemă cu consecințe serioase dacă nu sunt practicate responsabil!
DMCA.com Protection Status